تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

سخنگوی قوه قضاییه: مردم متخلفان اقتصادی را معرفی کنند

سخنگوی قوه قضاییه از مردم خواست متخلفان اقتصادی را به دستگاه قضایی معرفی کنند.

کد خبر: ۹۴۰۶
۱۵:۴۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در حاشیه نشست مسئولان عالی قضایی در خصوص موضوعات مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در جلسه امروز مسئولان عالی قوه قضاییه ادامه رسیدگی به دستورالعمل جامع اطلاع‌رسانی را انجام دادند که بحمدالله به مراحل نهایی نزدیک شده است.

وی گفت: درباره شرایط امروز جامعه نیز مباحث خوبی مطرح شد؛ از جمله اینکه باز هم رئیس قوه قضاییه تأکید کردند که پرونده‌های مربوط به تخلفات اخیر اقتصادی بسرعت و با قاطعیتِ توأم با عدالت  مورد توجه همه مراجع قضایی باشد و دست اندرکاران این پرونده‌ها به هیچ وجه تحت تاثیر فضاسازی و جوسازی‌هایی که ممکن است علیه قوه صورت بگیرد، قرار نگیرند.

معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: توجه به عملیات روانی و رسانه‌ای دشمن موضوع دیگری بود که در نشست امروز مسئولان عالی قضایی بر آن تاکید شد.

سخنگوی دستگاه قضا افزود: در رسیدگی‌ها، میزان، شرع و قانون است و بهیچوجه از قانون و شرع نباید تخلفی صورت بگیرد و در خصوص پرونده های اخیر هم امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک دستگاه های نظارتی و با توجه به کمک ضابطین، آنها را مطابق شرع و قانون و در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسانیم.

وی گفت: من در اینجا می خواهم از مردم یک تقاضا داشته باشم و دو قول هم به مردم بدهم. تقاضای من از مردم این است که افراد آلوده به فساد را به ما معرفی کنند. ما در دهه اول انقلاب با کمک مردم توانستیم در مقابل همه تروریست‌های داخلی و خارجی بایستیم؛ چون خود مردم بودند که تروریست‌ها را معرفی می کردند.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: اکنون هم از مردم می خواهیم که افراد فاسد و متخلف را که در دستگاه‌های مختلف ممکن است با آنها برخورد داشته باشند، به ما معرفی کنند؛ البته این کار باید مستند باشد و هر شایعه‌ای را به ما منتقل نکنند.

معاون اول قوه قضاییه گفت: قولی که به مردم می‌دهم دو چیز است؛ اول اینکه کسانی که اطلاع رسانی صحیحی در جهت معرفی مفسدین  به ضابطین یا به قوه قضاییه داشته باشند، حتما از آنها حمایت می شود و اگر بخواهند که مشخصات آنها محفوظ بماند، حتما نام آنها و مشخصات آنها محفوظ خواهد بود و برای آنها مشکلی پیش نخواهد آمد.

وی افزود: قول دومی هم که می توانم بدهم این است که قوه قضاییه به فضل پرورگار و با کمک مردم هیچگونه خط قرمزی نخواهد داشت و ان‌شاءالله با تمام توان در مقابل هر نوع فساد و جرمی ایستادگی خواهد کرد و پرونده‌ها را طبق قانون بررسی و احکام را صادر خواهد کرد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد