تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رییس سازمان غذا و دارو مطرح کرد

جهش تولید در واکسن‌های ایرانی کرونا در تابستان

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تا قبل از پایان سال تمام جمعیت هدف واکسینه خواهند شد، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تولید واکسن کرونا در تیر ماه به ۳ میلیون دز رسیده و از شهریورماه این عدد به ۱۰ میلیون دز در ماه افزایش یابد.

کد خبر: ۹۳۸۵۱
۱۴:۴۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

رئیس سازمان غذا و دارو جهش تولید در واکسن‌های ایرانی کرونا

دیدارنیوز ـ بنابر اعلام وبدا، دکتر محمدرضا شانه ساز در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در تابستان جهشی در تولید و عرضه واکسن‌های ایرانی خواهیم داشت، به این معنی که تقریباً همه گروه‌های خطرپذیر جامعه در تابستان واکسینه خواهند شد که این افتخار بزرگی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بزودی واکسن‌های ایرانی در کشور عرضه خواهد شد، افزود: افتخار ما این است که واکسیناسیون را با واکسن‌های داخلی خودمان پیگیری خواهیم کرد، البته این به این معنی نیست که از واکسن‌های خارجی استفاده نخواهیم کرد، بلکه از آن‌ها برای افزایش سرعت واکسیناسیون بهره خواهیم برد.

معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر بین کشور‌های دنیا رقابت بزرگی برای خرید واکسن وجود دارد، گفت: در حوزه داروی وارداتی و واکسن، هنگام انتقال ارز، انواع و اقسام سخت گیری‌ها و شیطنت‌ها با بهانه تحریم صورت می‌گیرد و اجازه نمی‌دهند واکسن و داروی مورد نیاز مردم را به راحتی وارد کشور کنیم، همینطور در تهیه محیط کشت و مواد مورد نیاز برای تهیه واکسن و تجهیزات مرتبط که کشور‌های بسیار محدودی تولیدکننده آن‌ها هستند نیز نقل و انتقال پول بسیار با دشواری همراه است.

وی خاطرنشان کرد: برای تولید نیازمندی‌های خود با اتکا به تولید داخل برنامه‌ریزی داریم و شرکت‌های دانش‌بنیان ما به کمک آمده‌اند و حتی در حوزه تولید محیط کشت و سایر اقلام مورد نیاز در تولید واکسن هم ورود کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها