تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی لایحه ارائه دهد

نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس با انتقاد از میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی، از مسئولان دولتی خواست تا در این رابطه لایحه ارائه دهند تا مجلس بتواند میزان حقوق و مزایای آن‌ها را افزایش دهد.

کد خبر: ۹۳۷۷۲
۱۰:۳۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

نماینده مردم شاهین دژ افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

دیدارنیوز ـ حسن همتی در نشست علنی روز یکشنبه (۹ خرداد) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: لایحه رتبه بندی معلمان پس از ۱۰ سال کش و قوس در نهایت توسط دولت و با همکاری خوب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تقدیم شد، اما این لایحه به طور عادی و دارای اشکالاتی است که امیدوارم این کمیسیون با تلاش بسیار زیادی که در این رابطه داشته، در شور دوم نقاط ضعف آن را برطرف کند تا در پی آن بتوان قانونی در شأن معلمان تصویب کرده و از اول مهرماه اجرا شود.

نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس یازدهم یادآور شد: بازنشستگان تامین اجتماعی از کمبود حقوق و مزایا رنج می‌برند و این در حالی است که زمانی کارکنان این سازمان از نیرو‌های کلاس بالا محسوب می‌شدند، اما در شرایط کنونی برعکس شده و تقریباً حقوق و مزایای پایینی دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: امیدوارم دولت در این رابطه لایحه‌ای تقدیم مجلس کند تا بتوانیم کمک شایانی به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
0
1
سلام ببخشید این مابه التفاوت حقوق فروردین چی شد
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی