تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تزریق دوز اول واکسن کووایران برکت به نیمی از داوطلبان

مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران تعداد داوطلبان مرحله سوم واکسن کوو ایران برکت را ۲۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: نیمی از داوطلبان در شهر‌های تهران و کرج وارد این طرح مطالعاتی شدند و دوز اول واکسن را دریافت کردند.

کد خبر: ۹۳۶۰۰
۱۰:۵۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

دوز اول واکسن کووایران برکت

دیدارنیوز ـ دکتر سید حامد حسینی روز یکشنبه در نشست خبری مرحله سوم واکسن ایرانی کوو ایران برکت افزود: داوطلبان شهر تهران و کرج با جمعیت ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر وارد مطالعه شدند و دوز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند.

وی ادامه داد: این مرحله از هفته آینده در شهر‌های دیگر آغاز می‌شود و بقیه داوطلبان واکسن خود را دریافت می‌کنند.

حسینی تاکید کرد: نتایج مطالعات فاز‌های اول و دوم بسیار مناسب بود و نتایج آن تقدیم سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت شده است و اجازه ورود به مرحله سوم صادر شد.

وی گفت: داوطلبان فاز‌های اول و دوم هیچ عارضه جدی نداشتند و فقط سردرد مختصر و درد عضلانی بود.

به گزارش ایرنا، تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام «کُوو ایران برکت» روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

تزریق نخستین مرحله واکسن ایران کوو برکت بین داوطلبان در قالب فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی انجام شد و ۵۶ داوطلب این مرحله دو دوز واکسن خود را دریافت کردند و تزریق آخر واکسن هم ۳۰ بهمن ماه به آخرین داوطلب این مرحله انجام شد.

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده فاز دوم این واکسن از اواخر اسفند ماه سال آغاز و در این مرحله ۲۸۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی شدند.

مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن «کوو ایران برکت» پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ آغاز و در مراسم آغاز این مرحله، واکسن به سه داوطلب شامل عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و یک استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران تزریق شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی