تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

وام مسکن چند؟

براساس آخرین قیمت‌های اوراق مسکن، متاهل‌های ساکن تهران برای تهیه این اوراق باید ۲۶ میلیون و ۲۰۸ هزار تومان پرداخت کنند.

کد خبر: ۹۳۴۱۸
۱۱:۴۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

وام مسکن

دیدارنیوز ـ بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که تسه (اوراق) سال ۱۳۹۸ برای خردادماه ۵۲ هزار و ۲۶۰ تومان قیمت دارد.

هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در تیرماه با قیمت۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان، در مردادماه با قیمت ۵۵ هزار و ۹۰۰ تومان و در شهریورماه سال ۱۳۹۸ نیز با قیمت ۵۶ هزار و ۶۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

قیمت اوراق مهرماه، آبان‌ماه و آذرماه سال ۱۳۹۸ نیز به ترتیب ۵۵ هزار و ۳۰۰ تومان، ۵۴ هزار و ۷۰۰ تومان و ۵۳ هزار و ۷۰۰ تومان قیمت دارند.

همچنین هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در دی‌ماه و بهمن‌ماه همان سال با قیمت ۵۴ هزار و ۲۰۰ تومان و در اسفندماه نیز با قیمت ۵۷ هزار و ۵۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت تسه از فروردین‌ماه تا اسفندماه سال ۱۳۹۹

همچنین برای سال ۱۳۹۹ تسه فروردین‌ماه ۵۵ هزار و ۱۰۰ تومان، اردیبهشت‌ماه ۵۴ هزار و ۲۰۰ تومان و خردادماه ۵۶ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت دارند.

هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن در تیرماه سال گذشته با قیمت ۵۴ هزار و ۳۰۰ تومان، در مردادماه ۵۷ هزار و ۲۰۰ تومان و در شهریورماه ۵۶ هزار و ۶۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

این اوراق در مهرماه، آبان‌ماه و آذرماه سال ۱۳۹۹ نیز به ترتیب ۵۴ هزار و ۴۰۰ تومان، ۵۴ هزار و ۳۰۰ تومان و ۵۴ هزار و ۷۰۰ تومان قیمت دارند.

اوراق تسهیلات مسکن در دی‌ماه سال گذشته با قیمت ۵۴ هزار و ۷۰۰ تومان، در بهمن‌ماه با قیمت ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان و در اسفندماه با قیمت ۵۴ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شود که این گزارش نیز براساس قیمت اسفندماه سال گذشته نوشته شده است.

قیمت اوراق برای مجرد‌ها و متاهل‌های تهرانی

براین اساس، با توجه به این‌که مجرد‌های ساکن تهران می‌توانند تا ۱۴۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۴۰ میلیون تومان جعاله می‌شود برای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۲۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کند که هزینه این تعداد اوراق با تسه ۵۴ هزار و ۶۰۰ تومانی، ۱۰ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان می‌شود.

همچنین با در نظر گرفتن ۴۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۸۰ ورق به مبلغ چهار میلیون و ۳۶۸ هزار تومان خریداری کنند مجموع هزینه خرید اوراق به ۱۵ میلیون و ۲۸۸ هزار تومان می‌رسد.

زوج‌های تهرانی نیز برهمین اساس می‌توانند تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان شامل ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۴۰ میلیون توان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۲۱ میلیون و ۸۴۰ هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه چهار میلیون و ۳۶۸ هزار تومانی وام جعاله که برای آن باید ۸۰ درصد تسهیلات مسکن خریداری کنند در مجموع باید ۲۶ میلیون و ۲۰۸ هزار تومان پرداخت کنند.

قیمت اوراق در سایر استان‌ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهر‌های با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر به ۸۰ میلیون تومان رسیده است که برای آن باید ۱۶۰ برگه خریداری شود که هزینه آن هشت میلیون و ۷۳۶ هزار تومان است.

این وام برای سایر مناطق شهری ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که باید برای آن ۱۲۰ برگه خریداری شود که هزینه آن شش میلیون و ۶۹۶ هزار تومان می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها