تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مدیر عامل بانک مسکن: وام مسکن ملی ۱۵۰ میلیون تومان می‌شود

مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت قسط اول وام ۱۰ هزار واحد طرح ملی مسکن خبر داد و گفت:به محض ابلاغ بانک مرکزی، وام ۱۵۰ میلیون تومانی برای این طرح پرداخت می‌شود.

کد خبر: ۸۶۰۵۴
۱۱:۵۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰

 وام مسکن ملی ۱۵۰ میلیون تومان می‌شود

دیدارنیوز ـ محمود شایان اظهار کرد: در طرح اقدام ملی دستگاه‌هایی با وزارت راه و شهرسازی همکاری می‌کنند، از جمله ستاد اجرایی فرمان امام. در فاز اول برای ساخت ۲۵ هزار واحد مسکونی با ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنیم. بر این اساس برای این تعداد واحد مسکونی بانک مسکن تامین مالی انجام می‌دهد.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان یکی از کارگزاران سازمان ملی زمین و مسکن شناخته می‌شود و از طرف این سازمان زمین را تحویل می‌گیرد و پیمانکاران ذیصلاح معرفی می‌کند. در ادامه نیز پس از طی مراحل مختلف از جمله اخذ پروانه و پیشرفت فیزیکی حداقل ۱۰ درصدی برای دریافت تسهیلات به بانک مسکن معرفی می‌شوند.

وی بیان کرد: در زمان حاضر به هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود، قرار است بانک مرکزی سقف وام را به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش دهد که به محض ابلاغ از سوی بانک مرکزی این کار اجرایی می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن با یادآوری اینکه در صورت تصویب بانک مرکزی سقف وام طرح ملی مسکن به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد، گفت: همچنین شرکت عمران شهر‌های جدید، بنیاد مسکن و سازمان ملی زمین و مسکن سه دستگاه و ارگان دولتی هستند که در طرح ملی مسکن با وزارت راه و شهرسازی همکاری می‌کنند.

شایان اضافه کرد: در مجموع بانک مسکن تامین مالی حدود ۱۴۰ هزار واحد طرح ملی مسکن را پذیرفته است. تاکنون نیز قسط اول ۱۰ هزار واحد این طرح پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: حدود ۴۷ هزار واحد نیز معرفی شده که در مراحل مختلف تشکیل پرونده تا امضای قرارداد قرار دارند.

برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر