تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

کاهش ۱۴ درصدی موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در سراسر جهان

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه اعلام کرد که طی هفته گذشته، موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در سراسر جهان به میزان ۱۴ درصد و مرگ و میر ناشی از این بیماری به میزان ۲ درصد در مقایسه با هفته قبل از آن کاهش یافته است.

کد خبر: ۹۳۱۱۴
۱۶:۰۸ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

کاهش ۱۴ درصدی کرونا در جهان

دیدارنیوز ـ به نقل از بولتن هفتگی سازمان جهانی بهداشت، هفته گذشته بیش از ۱/۴ میلیون مورد ابتلا به کرونا و بیش از ۸۴ هزار مورد مرگ ناشی از این بیماری در سراسر جهان به ثبت رسیده که این رقم به ترتیب ۱۴ درصد و ۲ درصد کمتر از هفته قبل از آن است.

از ۱۶ تا ۲۳ ماه می (۲۶ اردیبهشت تا ۲ خرداد) در مجموع ۴ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۶۵۸ مورد جدید ابتلا به کووید – ۱۹ در سراسر جهان ثبت شده است. تا ۲۳ ماه می (۲ خرداد)، حدود ۱۶۶ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۷ نفر به این ویروس مبتلا شدند و ۳ میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۸۹ بیمار نیز جان باختند.

براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، طی هفته گذشته، موارد ابتلا به کووید – ۱۹ تنها در آفریقا (به میزان ۴ درصد) و کشور‌های آمریکایی (به میزان ۲ درصد) افزایش یافت، درحالی که در اروپا موارد ابتلا به میزان ۲۵ درصد، در جنوب شرق آسیا به میزان ۲۱ درصد و در شرق مدیترانه به میزان ۲ درصد کاهش داشت.

در این میان، نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید – ۱۹ در منطقه غرب اقیانوس آرام به میزان ۲۲ درصد، جنوب شرقی آسیا به میزان ۴ درصد، آفریقا به میزان ۲ درصد و کشور‌های آمریکایی به میزان ۱ درصد افزایش داشت، در حالی که این رقم در اروپا به میزان ۲۱ درصد و در شرق مدیترانه به میزان ۱۱ درصد کاهش یافت.

اروپا طی هفت روز گذشته، بیش از ۵۲۴ هزار مورد ابتلا به کووید – ۱۹ و بیش از ۱۲ هزار مورد مرگ ناشی از این بیماری را گزارش داد.

در شمال و جنوب آمریکا، بیش از ۲/۱ میلیون مورد جدید ابتلا و بیش از ۳۱ هزار مرگ ناشی از آن به ثبت رسید.

منطقه جنوب شرق آسیا نیز بیش از ۲ میلیون مورد جدید و بیش از ۳۲ هزار مرگ ناشی از آن را مورد تائید قرار داد.

در هند، موارد جدید ابتلا طی هفته گذشته به میزان ۸/۱ میلیون نفر رشد داشت و برزیل بعد از هند، با بیش از ۴۵۱ هزار مورد جدید ابتلادر جایگاه دوم قرار گرفت. رده سوم نیز به آرژانتین با بیش از ۲۱۳ هزار مورد ابتلا رسید.

سازمان جهانی بهداشت که مقر آن در ژنو است، در گزارش خود عنوان کرد که آمریکا ۱۸۸ هزار مورد جدید ابتلا، کلمبیا ۱۰۷ هزار مورد، ایران بیش از ۸۴ هزار مورد، ترکیه بیش از ۷۱ هزار مورد، روسیه بیش از ۶۱ هزار مورد، آلمان بیش از ۵۵ هزار مورد، فرانسه بیش از ۵۱ هزار مورد و نپال بیش از ۶۱ هزار مورد جدید ابتلا را به ثبت رساندند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان