تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
با تصویب کمیسیون ماده پنج:

مجتمع‌های مسکونی دوستدار کودک می‌شوند

ضوابط مربوط به طراحی مجتمع‌های مسکونی دوستدار کودک در شهر تهران به تصویب اعضاءکمیسیون ماده پنج رسید.

کد خبر: ۹۲۷۱۸
۲۲:۲۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

مجتمع‌های مسکونی و کودکان

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، سومین جلسه کمیسیون ماده پنج سال جاری به ریاست پیروز حناچی، شهردار تهران و با حضور محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و اشراقی، رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل شد و تصویب ضوابط مربوط به طراحی مجتمع‌های مسکونی دوستدار کودک در شهر تهران یکی از تصمیمات مهم این جلسه بود.

اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در تشریح این مصوبه گفت: منظور از مجتمع مسکونی دوستدار کودک، مجموعه‌ای است، متشکل از مسکن مطلوب و امکانات مناسب برای تحرک مستقل و ایمن کودکان در فضا‌های مشترک و مشاع تا این فضا‌ها بستری برای شکل گیری اجتماع محلی دوستدار کودک باشد. هدف کلی این طرح نیز پاسخگویی به نیاز‌های فیزیکی و روانی کودکان، ایجاد مجتمع‌های مسکونی سر زنده، ظرفیت سازی و ارتقای آگاهی و دانش متخصصین، متولیـــان و بهره وران این حوزه است.

وی ادامه داد: بدین منظور در سومین جلسه کمیسیون ماده پنج در سال جاری، ضوابط مربوط به طراحی مجتمع‌های مسکونی دوستدار کودک در دستور کار قرار گرفت که پس از توضیحات مشاور طرح و بحث و بررسی اعضاء، ضمن تصویب موضوع، قرار شد معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران نسبت به ابلاغ ضوابط مجتمع‌های مسکونی دوستدار کودک با توجه به رویکرد طرح و بررسی امکان تحقق پذیری آن در محلات شهر تهران، به لحاظ مشاعات مجاز ساختمانی و با توجه به رعایت موارد ایمنی و رعایت کنترل‌های طبیعی اقدام لازم را به عمل آورد.

اشراقی گفت: همچنین در ادامه این جلسه، با انتزاع محدوده بلوک شهری دیدار در بخش غربی اراضی عباس آباد در محدوده منطقه ۳ که دارای ۱۷ پلاک مسکونی و اداری است، موافقت شد.

وی افزود: البته عملیاتی شدن آن منوط به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران است و در این تصمیم توصیه شدکه کاربرد‌ها و عملکرد‌ها متناسب با این محدوده ملاک عمل باشد.

ارتفاع مجاز برای احداث ساختمان‌های جدید مشخص شد

تعیین حداکثر ارتفاع مجاز بنا‌های غیر بلند مرتبه شهر تهران تا ۵۰ متر از دیگر تصمیمات سومین جلسه کمیسیون ماده پنج در سال ۱۴۰۰ بود، بر این اساس شهرداری‌های مناطق در زمان صدور پروانه‌های ساختمانی ملزم به رعایت ارتفاع شدند و قرار شد معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران ضمن تبیین و تعیین حداکثر ارتفاع مجاز طبقات، جهت فعالیت‌ها و کاربری‌های مختلف، مراتب را برای اجراء به مناطق ابلاغ کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کودکان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی