تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بازداشت تعدادی از کارمندان شهرداری همدان

تعدادی از کارمندان شهرداری همدان به جرم جعل اسناد و فساد مالی بازداشت شدند.

کد خبر: ۹۱۶۷
۱۵:۳۱ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یک منبع آگاه با بیان اینکه دور دوم بازداشتی ها در شهرداری همدان به دلیل تخلفات مالی آغاز شده است، گفت: شماری از کارمندان این نهاد به تازگی به دلیل تخلفاتی همچون جعل سند، جعل امضای مسئولان برای صدور پروانه و سوء استفاده از مقام و موقعیت، بازداشت شدند.

وی که نخواست نامش فاش شود بیان کرد: بیشتر بازداشت شدگان مربوط به یکی از نواحی چهارگانه شهرداری همدان هستند.

این منبع آگاه اضافه کرد: هنوز پرونده بازداشت شدگان قطعی نشده، بنابراین اظهار نظر در مورد جزئیات تخلفات منوط به تکمیل پرونده آنها است.

بر اساس اطلاعات کسب شده، سه تن از بازنشستگان شهرداری همدان با همکاری 2 تن از کارمندان فعال در واحد درآمد این مجموعه که اقدام به دستکاری و جعل اسناد می کردند پیشتر بازداشت شدند.

این افراد با توجه به اطلاع کامل از فرایند پرونده ها به صورت تیمی در زمینه جعل و دستکاری اسناد شهرداری دست داشتند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی