تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

رییس انستیتوپاستور ایران: واکسن پاستور نخستین واکسن با دوز یادآور در جهان است

ییس انستیتو پاستور ایران گفت که واکسن تولید شده در این موسسه نخستین واکسن با دوز یادآوری در جهان محسوب می‌شود.

کد خبر: ۹۱۱۱۰
۱۴:۲۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

رییس انستیتوپاستور ایران واکسن پاستور

دیدارنیوز ـ دکترعلیرضا بیگلری روز چهارشنبه در آیین آغاز کارآزمایی بالینی مرحله سوم واکسن کرونا پاستور تولید مشترک ایران و کوبا در ساری افزود: در حالی که شرکت‌های سازنده واکسن کرونا در جهان تازه به فکر ساخت دوز یادآور این واکسن افتادند، اما در ایران این اقدام از هشت ماه پیش شروع شد و خوشبختانه می‌توان گفت واکسن پاستور اولین واکسنی است که دوز یادآور آن طراحی و آماده عرضه شده است.

وی با اعلام این که اثربخشی واکسن مشترک ایرانی - کوبایی پاستور بر روی تحریک سیستم ایمنی بدن در مطالعات مختلف به اثبات رسیده است، اظهار داشت: این واکسن در کارآزمایی مرحله اول و دوم نشان داده که در عین موثر بودن، عوارض بسیار کمی دارد چرا که از کل پروتئین‌های ویروس استفاده نمی‌کند و در عین کارآیی، بسیار کم عارضه است.

دکتر بیگلری از انجام پیش بینی‌های لازم برای تولید انبوه این واکسن با همکاری کوبا خبر داد و افزود: مطالعات و بررسی‌های میدانی و پیگیری‌های مداوم بر روی کارآزمایی مرحله سوم واکسن در دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، بابل، اصفهان، هرمزگان، کرمان، همدان، یزد و زنجان در حال انجام است و جمع بندی آن اواخر خرداد صورت می‌گیرد.

جهش کرونا و بازمهندسی واکسن‌ها

رییس انیستیتو پاستور ایران تصمیم و حمایت از ساخت واکسن در داخل کشور را اقدامی عاقلانه و دوراندیشانه برشمرد و گفت: تاکنون ثابت شده است که ویروس کرونا جهش می‌یابد و طبیعی است که باید همزمان بازمهندسی‌های لازم بر روی واکسن انجام شود.

وی با اعلام این که اثربخشی واکسن‌ها در نهایت یک ساله است، افزود: اگر متکی به دریافت واکسن از خارج شویم، همه ساله باید مشکلات زیادی را متحمل شویم.

بیگلری برند تولید واکسن مشترک ایران و کوبا را بین المللی و بسیار با اهمیت توصیف کرد و گفت: ما سعی می‌کنیم بهترین واکسن‌ها را انتخاب کنیم، زیرا اعتماد عمومی مردم را به همراه داریم.

وی از کوبا به عنوان بهترین انتخاب در انجام طرح‌های مشترک پزشکی نام برد و گفت: کوبا تنها کشوری است که پس از انقلاب اسلامی تکنولوژی‌های پیشرفته و فناوری‌های هایتک پزشکی را به کشورمان انتقال داده است.

رییس انیستیتو پاستور ایران اجرای پروژه مشترک با کوبا را نتیجه تلاش دولت تدبیر و امید دانست و افزود: دولت به خوبی به اهمیت ساخت و تولید واکسن داخلی توجه کرد چرا که اگر متکی به خرید واکسن از کشور‌های خارجی شویم، هرسال مشکلات خواهیم داشت.

وی اظهار داشت: شرکت انستیتو پاستور ایران با سابقه ۱۰۰ ساله از شرکت‌های مهم و بزرگ خاورمیانه است و ایران برتری ویژه‌ای نسبت به کشور‌هایی دارد که فناوری واکسن را ندارند.

واکسن ایرانی - کوبایی که هم اکنون در مرحله کارآزمایی بالینی قرار دارد، واکسنی نوترکیب با نام کنژوگه است که توسط انستیتو فینلای کوبا و با مشارکت انستیتو پاستور ایران تولید شده است. این واکسن پس از گذراندن موفق فاز یک و دو، وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی شده و تا پس از تایید نهایی در انستیتو پاستور ایران نیز تولید و واکسیناسیون عمومی با آن آغاز شود.

تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا در حوزه دانشکاه علوم پزشکی مازندران از امروز به سه هزار نفر از شهروندان داوطلب ثبت نام شده ۱۸ تا ۸۰ ساله‌ای که ساکن شهرستان‌های ساری، قائمشهر، میاندرود و جویبار هستند، شروع شده است.

مرحل سوم کارآزمایی این واکسن مشترک ایران و کوبا در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله مازندران و بابل انجام می‌شود.

این واکسن بر پایه دانش ساخت واکسن کزاز طراحی و ساخته شده و از نظر ایجاد لختگی و عوارض جانبی بسیار ایمن و دارای عوارض کمتری است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها