تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

استفاده از کولرگازی در ادارات تهران ممنوع شد

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، گفت: استفاده از کولر‌های گازی در ادارات و دستگاه‌های اجرایی تهران در راستای اطمینان از تامین برق منازل، مراکز کسب و واحد‌های درمانی ممنوع شد.

کد خبر: ۸۹۶۳۹
۱۳:۱۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

ممنوعیت استفاده از کولرگازی در ادارات تهران

دیدارنیوز ـ به گزارش شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ رامین پوریا روز دوشنبه با اعلام اینکه بر اساس ابلاغیه معاونت امور برق و انرژی وزارت نیرو، تمامی دستگاه‌های اجرایی، حداکتر تا ۵۰ درصد مدت مشابه سال گذشته، مجاز به مصرف برق هستند، گفت: بر همین اساس به منظور جلوگیری از افزایش بار شبکه توزیع برق پایتخت در ساعات اوج بار، استفاده از کولر‌های گازی در تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی و ادارات تهران، ممنوع بوده و مسئولان ادارات موظفند تمامی امکانات موجود را در راستای کاهش مصرف برق ساختمان‌های تحت مسئولیت خود به کار گیرند.

وی افزود: با توجه به کاهش شدید منابع آبی و ظرفیت تولید نیروگاه‌های برق -آبی و همچنین شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کرونا، تامین برق منازل شهروندان و مراکز درمانی و بیمارستان ها، اولویت اصلی است و در همین راستا، مصرف برق تمامی ادارات پایتخت علاوه بر بازدید میدانی توسط بازرسان تعیین و با استفاده از کنتور‌های هوشمند نصب شده، روزانه از مرکز پایش شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از راه دور رصد می‌شود و در صورت عدم رعایت موضوع، اقدامات قانونی پیش بینی شده به عمل خواهد آمد.

وی تاکید کرد: گزارش عملکرد تمامی ادارات به استانداری تهران ارسال خواهد شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: مصرف گاز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی