تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

عجیب و باورنکردنی؛ ستاره آمریکایی در آستانه تابعیت تیم ملی ایران (عکس)

ستاره آمریکایی و محبوب این روز‌های لیگ بسکتبال ایران ادعای عجیبی را در مورد حضورش در تیم ملی مطرح کرد.

کد خبر: ۸۸۸۰۰
۱۶:۵۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

بسکتبال تیم ملی

دیدارنیوز: پری پتی گارد آمریکایی و خلاق تیم بسکتبال شهرداری گرگان که چند سالی می‌شود در لیگ برتر بسکتبال ایران حضور دارد، به واسطه شوت استثنایی خودش در دیدار مقابل مهرام که به قهرمانی این تیم منجر شد، این روز‌ها محبوبیت عجیبی در ایران پیدا کرده و همه جا، حتی در میان افرادی که دنبال کننده بسکتبال نیستند در موردش صحبت می‌شود.

پتی سوای گلزنی در ثانیه‌های پایانی بازی با مهرام روی شوت استثنایی، از بازیکنان تاثیرگذار شهرداری گرگان در رقابت‌ها بوده و نقش پررنگی در قهرمانی این تیم داشته و حالا با یک استوری در صفحه شخصی خودش حسابی خبر ساز شده است، ادعای عجیبی که توسط او مطرح شده، ولی واقعیت آن دور از ذهن به نظر می‌رسد.

این بازیکن آمریکایی با قرار دادن پرچم ایران و نوشتن واژه تیم ملی به شایعه‌ای که در یکی، دو سال اخیر هم وجود داشته، دامن زده است. در سال‌های اخیر نیز گفته می‌شد که شاید این بازیکن بتواند در ترکیب تیم ملی ایران به میدان برود، اما هیچ وقت این موضوع حتی به صورت جدی هم پیگیری نشد و تنها اتفاق مشابه ورود بازیکنان دوملیتی به تیم ملی بسکتبال ایران بود.

ستاره آمریکایی بسکتبال تیم ملی

از آنجایی که مهران شاهین طبع به صورت همزمان سرمربیگری تیم ملی و شهرداری گرگان را برعهده دارد و در تیم باشگاهی خود در دو سال اخیر نشان داده اعتقاد شدیدی به پری پتی دارد، این شایعه به صورت جدی مطرح شده است.

در این میان باید منتظر واکنش مقامات فدراسیون بسکتبال و تیم ملی بود، ولی شرایط موجود نشان می‌دهد این اتفاق به این راحتی‌ها رخ نخواهد داد.

این بازیکن آمریکایی هنوز تابعیت ایرانی ندارد و در گام اول برای حضور در تیم ملی ایران باید تابعیت ایرانی بگیرد که خودش مراحل مختلفی دارد. از سوی دیگر حتی اگر تابعیت ایرانی هم به پری پتی اهدا شود، او می‌تواند ۱۸ ماه بعد از این تاریخ برای حضور در تیم ملی ایران به فیبا درخواست بدهد. پس عملا حضور این گارد آمریکایی در تیم ملی ایران در المپیک امکان پذیر نیست.

اگر هم پری پتی بخواهد با درخواست مسئولان فدراسیون ایران برای تابعیت ایرانی و حضور در تیم ملی اقدام کند، حداقل انتظار ما به نزدیک دو سال خواهد رسید و آن مساله هم با توجه به سن و سال پتی کمی بعید به نظر می‌رسد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی