تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
یک مقام پلیس راهور استان تهران:

رانندگان به علت ریزش کوه در جاده هراز از مسیر فیروزکوه تردد کنند

رئیس پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: جاده هراز به دلیل ریزش سنگ از کوه در حوزه مازندران مسدود است و رانندگان از مسیر جایگزین فیروز کوه استفاده کنند.

کد خبر: ۸۸۷۴۲
۱۳:۱۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

ریزش کوه در جاده هراز

دیدارنیوز ـ سرهنگ ایرج کهریزی روز سه شنبه گفت: بازگشایی مسیر پس از حصول اطمینان از امنیت جاده هراز اعلام در محل ریزش سنگ از کوه اعلام خواهد شد.

پلیس راه ویژه شرق استان تهران با اشاره به وضعیت جاده فیروز کوه اظهار داشت: تردد خودرو‌ها عادی و روان در جریان است و هیچ گره ترافیکی در این مسیر نداریم.

کهریزی ادامه داد: وضعیت ترافیک مسیر‌های امام رضا (ع)، بزرگراه حرم تا حرم نیز عادی و روان است.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های کرونایی بر اساس دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا توسط ماموران پلیس راهور در حال اجرا است، توضیح داد: رانندگان در صورت نادیده گرفتن تذکر پلیس، ضمن اعمال جریمه به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از محل ایستگاه‌های بازرسی مستقر در مبادی ورودی استان مازندران به سوی مبدا حرکت خود بازگردانده می‌شوند.

رئیس پلیس راه ویژه شرق استان تهران با اشاره به ضرورت رعایت سرعت مطمئنه در جاده‌های منتهی به استان‌های شمالی، اظهار داشت: به رانندگان توصیه می‌شود با رعایت نکات ایمنی در جاده‌های هراز و فروزکوه تردد داشته باشند.

وی افزود: هموطنان با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، پرهیز از عجله و شتاب، رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودرو‌های جلویی، خودداری از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت، سبقت و انحراف به چپ با رعایت حقوق شهروندی، سفری ایمن و بدون خطرداشته باشند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی