تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

افزایش هزینه دهک‌ها از ۵۲ درصد گذشت

با افزایش تورم و گرانی‌ها برای خانوار‌ها در ماه ابتدایی امسال، هزینه برای دهک‌های مختلف تا بیش از ۵۲ درصد افزایش داشته است.

کد خبر: ۸۸۵۵۶
۱۳:۴۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

افزایش هزینه دهک‌ها

دیدارنیوز ـ اعلام اخیر مرکز آمار ایران در رابطه با وضعیت شاخص تورم در فروردین ماه امسال نشان داد که تورم نقطه به نقطه ۴۹.۵ درصد، ماهانه ۲.۷ درصد و سالانه تا ۳۸.۹ درصد رسیده داشته است.

این در حال است که بررسی وضعیت تورم بین ۱۰ دهک هزینه‌ای نیز موید افزایش هزینه خانوار‌ها تا بیش از ۵۰ درصد است؛ به طوری که در فروردین امسال نسبت به سال گذشته دهک اول ۵۰.۳ درصد و دهک دهم ۵۲.۷ درصد افزایش هزینه داشتند.
در این بین دهک دوم ۵۱.۲، سوم ۵۰.۶، چهارم ۵۰، پنجم ۴۹.۷، ششم ۴۹.۳، هفتم ۴۹.۶، هشتم ۴۹.۵ و نهم ۵۰.۴ درصد تورم نسبت به پارسال را تجربه کردند.

بر این اساس، فاصله تورمی بین دهک اول تا دهم حدود ۲.۵ درصد نسبت به پارسال است.

اما در تورم سالانه که ۳۸.۹ درصد اعلام شده بود در دهک‌های مختلف هزینه‌ای در بازه ۳۷.۵ درصد برای دهک اول تا ۴۵.۸ درصد در دهک دهم نوسان دارد.

محدوده تغییرات تورم ۱۲ ماهه در بین ده دهک ۸.۳ درصد است که نسبت به ماه اسفند که ۸.۸ درصد گزارش شده بود حدود ۰.۵ درصد کاهش دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: معیشت مردم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی