تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی:

پرواز توریستی به ترکیه ممنوع است

سخنگوی سازمان هواپیمایی از کاهش پرواز‌ها به ترکیه بعد از مصوبه ممنوعیت برگزاری تور ترکیه از سوی ستاد مبارزه با کرونا خبر داد و گفت: پرواز‌های توریستی به ترکیه ممنوع است و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری باید پیگیر تخلف آژانس‌های مسافرتی در تبلیغ تور ترکیه باشد.

کد خبر: ۸۸۵۰۲
۱۱:۲۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

پرواز توریستی به ترکیه ممنوع

دیدارنیوز ـ محمد حسن ذیبخش، روز دوشنبه در گفتگویی درباره فعال بودن تور‌های گردشگری به ترکیه افزود: ممنوعیت پرواز به ترکیه نداریم، اما از ابتدا تبلیغ سفر به ترکیه در شرایط شیوع کرونا ممنوع بود و اعلام شد که تور‌های ترکیه لغو شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی افزود: با این حال بخشنامه‌ای از سوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی به شرکت‌ها ارسال شد که می‌توانند خدمات ترنسفر و هماهنگی هتل را انجام دهند و فقط تبلیغ سفر به ترکیه انجام نشود.

وی ادامه داد: در این نامه قید شده است با هدف جلوگیری از سرگردانی مسافران در ترکیه، خدمات هتل وترنسفر انجام می‌شود.

ذیبخش با بیان اینکه اکنون تبلیغ سفر به ترکیه هم انجام می‌شود و وزارت گردشگری باید پیگیر و ناظر تخلفات در این بخش باشد، گفت: سازمان هواپیمایی بعد از ابلاغ ستاد مبارزه با کرونا پرواز‌های ترکیه را به حداقل رسانده است و به کمترین مقدار نسبت به توافق بین دوکشور رسانده است تا شاهد سفر کمتری به سمت ترکیه باشیم.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی اکنون حتی با وجود تبلیغات آژانس‌های مسافرتی، تخفیف روی سفر به ترکیه به دلیل تعطیلی و قرنطینه شهر‌های ترکیه جذابیتی برای توریست‌ها وجود ندارد

وی افزود: اکنون فقط پرواز‌های ضروری وتجارتی در حال انجام است و پرواز توریستی به ترکیه نداریم.

اخطار سازمان هواپیمایی به دفاتر خدمات مسافرت هوایی

وی همچنین از اخطار جدی این سازمان به دفاتر خدمات مسافرت هوایی مبنی بر خودداری فروش بلیت هواپیما به مقصد کشور‌های دارای شرایط ویژه خبر داد.

محمدحسن ذیبخش اظهارداشت: به استناد مفاد اطلاعیه هوانوردی، پذیرش مسافر از کشور‌های با شرایط ویژه از جمله هند، پاکستان، فرانسه و ... ممنوع اعلام شده است و دفاتر خدمات مسافر هوایی ملزم هستند از فروش بلیت به کشور‌های فوق خودداری کنند.

ذیبخش با اشاره به اخطار مجدد سازمان هواپیمایی کشوری به دفاتر خدمات مسافرت هوایی مبنی بر خودداری از فروش بلیت هواپیما به/ از کشور‌های با شرایط ویژه، افزود: بدیهی است عدم رعایت این ممنوعیت علاوه بر پاسخگویی به مراجع قانونی و شمول اعمال مجازات توسط مراجع ذیربط موجب ممانعت از ادامه فعالیت دفتر خواهد شد.

در روز‌های اخیر پرواز به هند و پاکستان به علت شیوع ویروس کرونای هندی ممنوع شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی