تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
اژه‌ای می‌گوید باید در ولایت‌مداری و در عفاف و حجاب در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است

رئیس عدلیه: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.

کد خبر: ۱۹۲۸۲۸
۱۶:۲۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۴

رئیس عدلیه: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است

دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه (س) و مقام مادر و روز زن گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد. این دیدگاه و این گفتمان تفاوت آشکاری با مکتب غربی دارد که به زن به مثابه یک کالا می‌نگرد که باید عرضه شود.

به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز پنجشنبه در سالروز ولادت حضرت صدیقه طاهره (س) طی سخنانی در مراسم گرامیداشت مقام زن و مادر قوه قضاییه، ضمن اشاره به عظمت متعالی وجود مقدس حضرت زهرای اطهر، اظهار کرد: زهرای اطهر یک انسان کامل و یک اسوه حسنه برای بشریت هستند؛ ایشان در اعتلای اسلام همراه با پدر بزرگوارش رسول‌الله و همسرش امیرالمومنین علی علیه‌السلام بودند. زهرای اطهر علاوه بر اینکه در همسری و مادری اسوه هستند، در دفاع از حق نیز الگو و نمونه محسوب می‌شوند؛ ایشان در میدان جهاد تبیین و ولایتمداری و نشان دادن انحرافات از اسلام، ممتاز بودند و نه تنها مسلمانان که بشریت، مدیون و وامدار ایشان هستند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: ما که از محبین و دوستداران حضرت زهرای اطهر هستیم، باید تلاش کنیم تا در مسیر مقدس ایشان گام برداریم؛ باید در ولایت‌مداری و در عفاف و حجاب و حیا در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است؛ اگر چنین باشد شفاعت ایشان در محشر شامل حال ما می‌شود و وجود مقدس ایشان در این دنیا نیز دست ما را می‌گیرد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: جایگاه و شأن زن در اسلام بسیار بالا است؛ حقوق زن نیز از منظر اسلام بسیار در مرتبه رفیعی قرار دارد؛ این زن در مکتب اسلام، مدیر و ستون خانواده است؛ خانواده‌ای که نهاد اجتماع از آن تشکیل می‌شود و مهم‌ترین و تاثیرگذارترین نهاد اجتماعی محسوب می‌گردد؛ فلذا جایگاه و شأن زن در اجتماع بسیار رفیع و منیع است. 

رئیس عدلیه افزود: نقش مادر در تربیت فرزند به ویژه در دوران طفولیت بسیار بیشتر و موثرتر از پدر است؛ فلذا افراد و اعضای اجتماع که می‌توانند نقش موثر و بی‌بدیلی در اعتلای یک جامعه داشته باشند تربیت‌یافتگان دامان مادر هستند؛ بنابراین از این حیث نیز نقش مادر و زن در اعتلای جامعه بسیار چشمگیر و شایان توجه است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد. این دیدگاه و این گفتمان تفاوت آشکاری با مکتب غربی دارد که به زن به مثابه یک کالا می‌نگرد که باید عرضه شود.

پیش از سخنان رئیس عدلیه، «صارمی» رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مقام والای همه مادران به ویژه مادران انبیاء و اولیای الهی، امامین انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع‌مقدس‌های هشت‌ساله و دوازده روزه، مدافعان امنیت، مدافعان سلامت و مدافعان حرم را گرامی داشت و اظهار کرد: مادران سرزمین ایران همواره در طول تاریخ، شیرمردان و شیرزنان فراوانی را در دامان پرمهر خود تربیت کرده و پرورش داده‌اند و ما در جلسه‌ای که امروز در آن حضور داریم خود را ملزم به گرامیداشت مقام همگی این مادران می‌دانیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
پرطرفدارترین ها