تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

فرماندار شاهرود: بیمه مشکل روستائیان را برطرف نکرده است

فرماندار شاهرود ضمن تاکید بر اینکه بیمه روستایی با پرداخت‌های اندک غرامت و آن هم بی‌موقع به کشاورزان نمی‌تواند مشکلات روستائیان را برطرف کند، گفت: باید برای حمایت این قشر فکری کرد.

کد خبر: ۸۸۴۳
۱۳:۲۸ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد کرم محمدی ظهر چهارشنبه در اجلاس مسئولان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستایی و کشاورزی به میزبانی میامی ضمن بیان اینکه امروز دولت افتخار دارد تا به نمایندگی نظام آرزوی چندین ساله مردم را که همان برخورداری از ارزش‌افزوده از بیت‌المال است را برآورده کند که مجلس نیز آن را تصویب کرده است، تأکید کرد: امروز شوراها، دهیاران و شهرداران ما از این مهم برای آبادانی کشور استفاده می‌کنند.

وی افزود: ما می‌خواهیم تا همه شهرداران، دهیاران و بخشداران و ... رعایت اولویت‌ها را در اعتبارات ناشی از ارزش‌افزوده رعایت کنند تا روستائیان با همه سرمایه‌گذاری‌هایی که صورت گرفته، روستاها را رها نکنند.

وجود مشکلات در فضای کسب‌وکار

فرماندار شاهرود گفت: متأسفانه ما در کسب‌وکار مشکلاتی داشته‌ایم که هنوز هم ادامه‌دارند اما مردم ما باشهامت و مقاوم هستند که بسیاری از خوبی‌های این کشور را خلق کرده‌اند. میامی و شاهرود بیش از هزار شهید را تقدیم انقلاب کرده‌اند که این نشان می‌دهد باور و اعتماد مردم به‌نظام و انقلاب اسلامی ناگسستنی است و لذا باید این سرمایه اجتماعی را قدر دانست.

محمدی گفت: بسیاری از طرح‌هایی که انجام‌شده برای مردم خوب بوده‌اند اما وقتی بهتر هستند که به‌موقع انجام بگیرند. ما در حوزه بیمه روستایی شاهد پرداخت حق بیمه به‌موقع از سوی روستائیان و کشاورزان هستیم اما وقتی پرداخت‌ها به ایشان به‌موقع انجام نمی‌شود کام کشاورزان را تلخ کرده‌ایم.

وی افزود: مردم ما میراث داران فرهنگ خون و شهادت هستند و ما نمی‌توانیم بگوییم که مشکلات آن‌ها به ما ربط ندارد امروز از روحانیان و نمایندگان و قوای سه‌گانه تا مسئولان عادی باید در خدمت‌رسانی به مردم رعایت حال همگان را کنیم.

حاشیه‌نشینی در سایه بی‌توجهی به روستاها

فرماندار شاهرود گفت: ما اگر روستاها را تقویت نکنیم قطعاً هرچه هزینه در روستاهای ما شده هدر خواهد رفت، امروز در شاهرود و خصوصا در بخش بیارجمند شاهد روستایی هستیم که در آن‌یک و نیم میلیارد تومان هزینه شده اما ساکنانش چند پیرمرد و پیرزنی هستند که آن‌ها هم به کمک فوری نیاز دارند لذا حاکمیت باید فکر افرادی که سال‌های سال کوشش کرده و رنج‌کشیده‌اند باشد و آن‌ها را دریابد.

محمدی بیان کرد: با این روندی که در رابطه با بیمه کشاورزی پیش می‌رود متأسفانه باید گفت نتوانسته‌ایم روستاییان را خیلی کمک کنیم، مایکی از دردهایمان امروز آسیب جامعه است، در کشورمان بحران هویت در حال آغاز شدن است، سرمایه اجتماعی، باور، شفافیت و ... آسیب‌دیده‌اند و روستایی‌های ما در مجاورت شهرها سکونت گزیده‌اند تا شاهد ایجاد سکونت‌های غیر رسمی باشیم.

وی افزود: ما باید روستایی و عشایر را تقویت کنیم و گرنه آن روستایی پس از سال‌ها ناچار است باقی مانده عمر خود را در حاشیه بگذراند و چه کسی است که نداند حاشیه‌نشینی آتشی به سرمایه‌های اجتماعی است و اگر همه سرمایه‌های کشور را برای درمان حاشیه‌ها و آسیب‌های اجتماعی هزینه کنیم باز هم کم است؟

فرماندار شاهرود گفت: مگر این نیست که رهبر معظم انقلاب اسلامی ماهانه در جلسه معضلات اجتماعی شخصاً حضور پیدا می کنند؟ آیا این نشان نمی‌دهد که معظم له خطر را دریافته‌اند؟ امروز باید گفت خطر و آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و ... پشت در خانه تمام مردم وجود دارد لذا باید گفت اگر روستایی در روستا ماندگار نشود هر روز به جمعیت ناراضی افزوده می‌شود و خیلی از مسائل تحت تاثیر قرار می‌گیرد پس باید شرایط روستائیان را بهبود بخشید که این امر به بیمه روستایی هم باز می‌گردد.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر