تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه دامداران: ارز تخصیص دهند؛ کمتر از یک ماه نهاده دامی وارد می‌کنیم

مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: با معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی مبنی بر واردات نهاده‌های دامی توسط اتحادیه دامداران انجام دادیم تا از این طریق خود اتحادیه مستقیما وارد عمل شود و جو، ذرت و سویای مورد نیاز دامداران را تامین کند. اگر بانک مرکزی ارز برای واردات تخصیص دهد در کمتر از یک ماه نهاده‌های دامی مورد نیاز را وارد کشور خواهیم کرد.

کد خبر: ۸۷۰۵۱
۱۰:۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰

نهاده های دامی

دیدارنیوز ـ مجتبی عالی در پاسخ به این سوال که آیا نهاده‌های دامی دولتی به میزان کافی در اختیار دامداران قرار می‌گیرد یا خیر؟ گفت: نهاده‌های دامی به اندازه نیاز دامداران در اختیار آن‌ها قرار نگرفته است و همین امر منجر شده که برخی از دامداران دام هایشان را به مزارع کشاورزی برده تا از محصولات کشاورزان استفاده کنند.

وی ادامه داد: از یک طرف تحریم هستیم و دشمن به دنبال نابودی تولیدات است و از طرف دیگر هزینه‌های تولید بالا رفته است.

مدیرعامل اتحادیه دامداران اضافه کرد: با معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی مبنی بر واردات نهاده‌های دامی توسط اتحادیه دامداران انجام دادیم تا از این طریق خود اتحادیه مستقیما وارد عمل شود و جو، ذرت و سویای مورد نیاز دامداران را تامین کند. موافقت‌های اولیه صورت گرفته و منتظر بانک مرکزی برای تخصیص ارز هستیم. اگر بانک مرکزی ارز مورد نیاز برای واردات را تخصیص دهد در کمتر از یک ماه نهاده‌های دامی مورد نیاز را وارد کشور خواهیم کرد.

بوروکراسی‌های پیچیده اداری؛ سد راه تولیدکنندگان

به گفته وی متاسفانه بوروکراسی‌های اداری تولیدکنندگان را از هدف اصلی یعنی تولید دور کرده است. در حالی که اگر بخش دولتی دقیقا می‌دانست چه بر بخش تولید در کشور می‌گذرد مسیر‌ها و موانع پیچیده اداری را کوتاهتر و منسجم‌تر می‌کرد.

عالی تاکید کرد: اگر اتحادیه دامداران مسئولیت واردات نهاده‌های دامی را بر عهده بگیرد قطعا با کاهش قیمت‌ها مواجه خواهیم شد.

تاکنون با وزیر جهاد کشاورزی صحبت نکردیم

وی در پایان با اشاره به اینکه تشکل‌های بخش خصوصی بازوان وزارت جهاد کشاورزی هستند، اما تاکنون از ظرفیت کامل آن‌ها استفاده نشده است، اظهار کرد: با وجود اینکه تشکل‌ها نقش مهمی در تولیدات کشور دارند، اما هنوز نتواسته‌ایم با وزیر جهاد کشاورزی گفتگو و مسائل و مشکلات را مطرح کنیم. بی شک اگر در تصمیم‌گیری‌ها نظرات تشکل‌های فعال در زمینه مرغ و گوشت پرسیده می‌شد مشکلات کمتری پیش می‌آمد؛ بنابراین نیاز است بخش دولتی از قدرت بخش خصوصی و تشکل‌ها بیشتر استفاده کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دامداران
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی