تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

نجفی: اعضای آژانس به رژیم اسرائیل برای پیوستن به NPT فشار بیاورند

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: برنامه تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و تأسیسات مخفیانه آن مانع اصلی تحقق ایده خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای است.

کد خبر: ۸۶۸
۰۰:۱۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دومین هفته از نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترس سلاح‌های هسته‌ای جهت بررسی وضعیت اجرای معاهده در ژنو در حال برگزاری است.

رضا نجفی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت، معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای به این شرط در کنفرانس بازنگری ۱۹۹۵ به صورت نامحدود تمدید شد که بر اساس قطعنامه ۱۹۹۵ رژیم اسرائیل به NPT  پیوسته و منطقه خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته ای ایجاد شود.

وی اظهار کرد، بعد از گذشت ۲۳ سال نه تنها هیچ پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده است بلکه دیگر مصوبات کنفرانس‌های بازنگری ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ در این زمینه که ناشی از تداوم نگرانی جامعه جهانی از خطر برنامه تسلیحات هسته‌ای و تأسیسات خارج از پادمان این رژیم برای منطقه و رژیم عدم اشاعه هستند، نادیده گرفته شده‌اند.

نجفی ضمن انتقاد از کشورهای امین معاهده که متعهد به اجرای قطعنامه ۱۹۹۵ جهت وادار کردن رژیم اسرائیل برای پیوستن به NPT  و قرار دادن تاسیسات هسته‌ای‌ آن تحت نظام پادمان آژانس هستند، اظهار کرد: اجرای این قطعنامه را مسئولیت همه کشورهای عضو معاهده دانسته‌اید.

او از جامعه جهانی درخواست کرد تا مسئولیت خود در این زمینه را طبق قطعنامه ۱۹۹۵ و مصوبات کنفرانس‌های بازنگری ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ انجام دهد.

سفیر کشورمان در وین تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران طبق سیاست اصولی خود همواره حامی تشکیل منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای بوده و از کلیه ابتکارها  جهت تحقق این هدف حمایت کرده است.

نجفی در این نشست از اعضا خواست که در کنفرانس بازنگری ۲۰۲۰ بر اجرای قطعنامه ۱۹۹۵ تاکید کنند و جهت تحقق هدف خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای گام‌های عملی بردارند و بر رژیم اسرائیل فشار وارد کنند تا بدون قید و شرط به NPT بپیوندد و به طور کامل هرگونه همکاری هسته‌ای با رژیم صهیونیستی را ممنوع کنند.

بنا بر این گزارش، براساس مصوبه کنفرانس بازنگری ۲۰۱۰ NPT که با اجماع کلیه کشورهای عضو معاهده تصویب شد، از دبیرکل سازمان ملل متحد و سه کشور انگلیس، آمریکا و روسیه به عنوان امنای معاهده خواسته شده بود تا در سال ۲۰۱۲ کنفرانسی برای اجرای قطعنامه ۱۹۹۵ و پیشبرد ایده خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای برگزار کند که آمریکا با حمایت کورکورانه از رژیم اسرائیل مانع تشکیل آن شد و از اجرای مصوبه ۲۰۱۰ جلوگیری کرد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر