تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

پیش بینی جدید تحلیلگر اپل درباره آیفون ۱۴

تحلیلگر ارشد اپل پیش بینی کرده است که آیفون ۱۴ دارای دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و کیفیت فیلم ۸K ایت و تا سال ۲۰۲۲ نیز خبری از  آیفون مینی نیست.

کد خبر: ۸۶۴۵۸
۱۷:۰۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰

پیش بینی جدید تحلیلگر اپل درباره آیفون ۱۴

دیدارنیوز - مینگ-چو کو گزارشی گسترده در مورد تصمیمات اپل در چند سال آینده ارائه کرده است. شروع آیفون ۱۴ در بازار آیفون طی سال آینده  از دو آیفون ۶.۱ اینچی و دو آیفون ۶.۷ اینچی تشکیل خواهد شد. این بدان معناست که اپل از سال آینده ساخت آیفون مینی ۵.۴ اینچی را متوقف می‌کند.

آیفون ۱۳ مینی همچنان در سال ۲۰۲۱ وجود خواهد داشت، اما انتظار می‌رود در مقادیر کمتری ساخته شود. اپل به دلیل علاقه کمتر از حد انتظار کاربران، نیاز به کاهش سفارشات تولید آیفون ۱۲ مینی را ثبت کرده بود. خط تولید آیفون در سال ۲۰۲۲ دارای دو آیفون با نمایشگر‌های ۶.۱ اینچ و ۶.۷ اینچی و دو آیفون پرو با نمایشگر‌های ۶.۱ اینچی و ۶.۷ اینچی خواهد بود.

آیفون ۱۴ دارای دوربین ۴۸ مگاپیکسلی است که می‌تواند تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی را با یک پیکسل بزرگ ۲.۵μm  تولید کند. در حال حاضر دوربین اصلی آیفون ۱۲ با سرعت ۱.۷ میکرومتر عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی را تولید می‌کند. کو پیش بینی می‌کند که آیفون ۱۳ وضوح ۱۲MP را حفظ خواهد کرد، اما به لطف افزایش اندک اندازه سنسور، اندازه پیکسل را به ۲.۰μm می‌رساند.

انتظار می‌رود که آیفون ۱۴ مدل ۲۰۲۲ در ضبط فیلم ۸K جایگاه خوبی داشته باشد. شایعه انتقال به دوربین بزرگنمایی پریسکوپ در سال ۲۰۲۳ اتفاق می‌افتد و احتمالاً فقط در مدل‌های آیفون پرو  رخ خواهد داد. کو همچنین معتقد است که اپل می‌تواند راه حل Face ID را در سال ۲۰۲۳ زیر نمایشگر قرار دهد. پیش بینی می‌شود امسال اپل اندازه ناچ Face ID را حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.

سرانجام به هدست VR اپل رسیدیم. کو می‌گوید که می‌تواند حداکثر ۱۵ دوربین داشته باشد (چه در خارج و چه در داخل) دلیل این امر این است که هم شخصی که موقعیت هدست را در دنیای خارج می‌پوشد اندازه گیری کند و هم حرکات وی را کنترل کند، بلکه باید حرکت چشم او را نیز کنترل کند. این به هدست VR اپل اجازه می‌دهد تا از تکنیکی به نام رندر foveated استفاده کند. به جای کل میدان دید، منطقه‌ای را که فرد به دنبال آن است ارائه دهد. هدست VR اپل احتمالاً سال آینده وارد بازار می‌شود.

منبع: انتخاب
برچسب ها: اخبار حاشیه‌ها
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر