تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

زاکانی: حسین فریدون قبل از دفاع از دکترا پاسخگوی دخالتش در حوزه بانکی باشد

نماینده سابق مجلس به عدم برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری برادر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد.

کد خبر: ۸۶۲۲
۱۲:۳۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - علیرضا زاکانی نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی در توئیتر خود نوشت: حسین فریدون برادر رئیس جمهور به دلیل عدم حضور اساتید موفق به دفاع از رساله دکترایش نشد.

وی نوشته است: به نظر قبل از دفاع از رساله دکترا !!! ایشان باید پاسخگوی رانت خواری و فساد عظیمی که با مداخله وی در حوزه پولی بانکی کشور رخ داده باشد تا راه برای برخورد با دانه درشت های مفسد کشور هموار شود.

حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در سال 93 و طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای تحصیل در مقطع دکترای روابط بین‌الملل به دانشگاه شهید بهشتی معرفی می‌شود؛ که شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل این دانشگاه با این موضوع مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند که پس از کش‌وقوس‌ها سازمان سنجش نهایتاً تصمیم می‌گیرد برادر رئیس جمهور در "پردیس دانشگاه شهید بهشتی" به تحصیل بپردازد.
 
زاکانی: حسین فریدون قبل از دفاع از دکترا پاسخگوی دخالتش در حوزه بانکی باشد

پس از رسانه‌ای شدن این موضوع کمیته‌ای سه نفره در مجلس مسئول پیگیری این موضوع شد و پس از مدتی محمد جواد ابطحی یکی از اعضای این کیمته اعلام کرد که تخلف در پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور محرز شده است.

 جلسه دفاع رساله دکترای حسین فریدون برادر رئیس جمهور که قرار بود ساعت 8 صبح امروز در دانشکده اقتصاد و  علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شود به دلیل به حد نصاب نرسیدن اساتید داور، لغو شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
0
0
جمعی از مالباختگان موسسه کاسپین با ارسال مطالبه ای از رئیس دستگاه قضا خواستار بررسی و تعیین تکلیف پرونده این موسسه و قصور و تخلفات بانک مرکزی در این زمینه شدند.

متن این مطالبه که تا کنون به امضای ۱۵۰۰ نفر رسیده است، بدین شرح است:

جناب آقای آملی لاریجانی رئیس محترم قوه قضائیه
در مورخه ۹۶/۶/۶ گزارش قصور و تخلف محرز مدیران ارشد بانک مرکزی در صدور مجوز و نظارت بر عملکرد موسسه مالی و اعتباری کاسپین که توسط کمیسیون اقتصادی تهیه و با ۱۸۳ رای در صحن علنی مجلس تائید و تصویب شده بود مطابق ماده ۲۳۶ آئین نامه داخلی مجلس به قوه قضائیه ارسال گردید.
طبق قانون قوه قضائیه موظف بود حداکثر ظرف مدت یک ماه بدون اطاله و تشریفات دادرسی و خارج از نوبت به پرونده مذکور رسیدگی و حکم صادر کند. با آن که مطالبه در سطح ملی است و میلیونها سپرده گذار متضرر شده اند متاسفانه پس از گذشت یکسال تمام، هنوز درخصوص این فاجعه ملی اقدامی صورت نگرفته است.
ما امضاء کنندگان این مطالبه از قوه قضائیه و دادستان کل کشور می خواهیم تا هرچه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی