تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات خبر داد

کشف دومین محموله میلیاردی پوشک تا توقیف مواد شوینده تقلبی در کرج

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از کشف دومین محموله میلیاردی پوشک و توقیف مواد شوینده تقلبی در کرج خبر داد.

کد خبر: ۸۶۱۰
۱۱:۲۱ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سیدیاسر رایگانی سخنگوی در جمع خبرنگاران گفت: 208 هزار بسته پوشک با ارزش 10 میلیارد تومان در انباری در استان البرز کشف و ضبط شد.

وی افزود: مالک این محموله قبلا نیز اقدام به احتکار یک میلیون و دویست هزار بسته پوشک به ارزش 30 میلیارد تومان کرده بود که توسط دستگاه های نظارتی و با حضور تعزیرات حکومتی کشف و ضبط شد.

رایگانی با اشاره به اینکه پرونده های مذکور در حال رسیدگی است، گفت: ماموران دستگاه های نظارتی در گشت مشترک با تعزیرات حکومتی از یک انبار که محموله مواد بهداشتی و شوینده در آن نگهداری می شد؛ بازرسی کردند.

وی تصریح کرد: در بررسی ها مشخص شد این محموله تولید سال 2013 میلادی است اما تاریخ تولید این اقلام دستکاری و تبدیل به سال 2019 میلادی شده است و بر همین اساس محموله مذکور توقیف و پرونده متهم این پرونده که قصد عرضه کالاهای تقلبی در بازار را داشت به تعزیرات حکومتی احضار شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی