تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.

سردار شکارچی: اظهارنظر‌ها درباره سربازی شعاری و انتخاباتی است

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد کسری سرباز داریم، برخی اظهارنظر‌ها درباره سربازی را غیرکارشناسی خواند و گفت: مطرح کردن اینگونه مسائل آن هم نزدیک انتخابات در برابر دوربین شعاری و انتخاباتی است.

کد خبر: ۸۵۲۵۷
۱۱:۴۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰

 اظهارنظر‌ها درباره سربازی شعاری و انتخاباتی است

دیدارنیوز ـ سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی روز سه‌شنبه در نشست خبری با موضوع خدمت مقدس سربازی در جمع خبرنگاران افزود: یکی از ارکان موفقیت کشور در دفاع مقدس در کنار ارتش قهرمان جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیجیان ایثارگر و فداکار کشور و جهادگران فی سبیل الله، سربازان عزیز بودند و من از جانب تمام فرماندهان نیرو‌های مسلح از این سربازان و یا از کسانی که آینده سرباز شوند، قدردانی می‌کنم.

شکارچی ادامه داد: مدتی است که مباحثی درباره خدمت وظیفه عمومی و سربازی از سوی افراد مختلف حقیقی، حقوقی و سلبریتی در حال طرح در کشور است که افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده است. رسانه‌ها هم طبق رسالت خود این مباحث را رسانه‌ای می‌کنند. به همین دلیل قصد داریم تا این مباحث را جمع‌بندی و مطرح کنیم.

وی تصریح کرد: ما در دفاع مقدس ۶ میلیون نفر در جبهه‌ها حضور داشتند که ٣ میلیون نفر از آن‌ها سرباز هستند که بسیاری از آن‌ها تک فرزند و عزیز خانواده خود بودند. این عزیزان از همه طیف خانواده از جمله خانواده‌های بی‌بضاعت و وسع بالا بودند.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح یادآور شد: از تعداد ٣ میلیون سرباز در دفاع مقدس ۶٠ هزار شهید سرباز، ١۴٠ هزار جانباز و عده‌ای هم از آزادگان سرافراز هستند. سربازان یکی از ارکان قدرت ما در دفاع مقدس بودند که در یگان‌های خود به‌کار گرفته می‌شدند.

سردار شکارچی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد کسری سرباز داریم، گفت: بیش از ۶۰ درصد از سربازان به وضعیت کنونی خدمت سربازی نگاه مثبت دارند.

وی اظهار نظر درباره سربازی را بدون کار کارشناسی عنوان کرد و گفت: مطرح کردن اینگونه مسائل آن هم نزدیک انتخابات در برابر دوربین شعاری و انتخاباتی است.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح با تشکر از زحمات جوانان سرباز در طول انقلاب گفت: عده‌ای با سوء استفاده از سربازی و بدون تخصص و کار کارشناسی پشت تریبون رفته و وعده‌های غیرقابل تحقق می‌دهند که این وعده‌ها می‌تواند به امنیت کشور آسیب بزند.

 بخش اعظم امنیت مرز‌ها توسط سربازان تامین می‌شود

سردار شکارچی با تاکید بر نیاز بالای کشور به سربازان گفت: بخش اعظمی از امنیت مرز‌ها توسط سربازان تامین می‌شود و اگر تنها یک روز این نقش را کاهش دهیم با توجه با ناامنی‌ها در اطراف کشور ما ببینید چه اتفاقی رخ می‌دهد.

وی تاکید کرد: بدون در نظر گرفتن شرایط کشور، مثال آوردن از برخی کشور‌ها درست نیست. ما یک کشور مستقل هستیم و نمی‌توانیم مانند برخی کشور‌ها از سربازان اجاره‌ای برای تامین امنیت استفاده کنیم.

 این مقام عالی نظامی، نیرو‌های مسلح ایران را مردم پایه دانست و گفت: نیرو‌های مسلح ما در سیل، زلزله، دفاع از امنیت دریایی و هوایی و مقابله با شرارت آمریکا حضور دارند و نمی‌توان گفت هر کسی که دلش خواست سربازی بیایید و هرکسی خواست نه. ما به بیش از این میزان نیروی پایور برای تامین شرایط فعلی نیاز داریم و این جدای از بحث جنگ است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح تامین منابع مالی را یکی دیگر از موضوعات در خصوص بحث سربازی دانست و گفت: هنوز هم حقوق مصوب شده سربازان تامین نشده پس چگونه عده‌ای سخن از حرفه‌ای شدن سربازی می‌زنند.

وی با اشاره به مسائل مطرح شده از سوی برخی از نمایندگان مبنی بر اینکه ستاد کل نیرو‌های مسلح در جلسات برسی موضوعات سربازی شرکت نمی‌کند، گفت: تاکنون هیچ کسی از ستاد کل نیرو‌های مسلح برای شرکت در جلسه با موضوع سربازی دعوت نکرده است، از سوی دیگر جای سخن گفتن درباره موضوعات سربازی جلوی دوربین‌های خبرنگاران و رسانه‌ها نیست و حرف‌ها و اظهارات درباره موضوعات سربازی جلوی دوربین با اهداف خاص و با توجه به نزدیکی انتخابات شعاری و اهداف انتخاباتی است.

سیلی زدن به سرباز سیلی زدن به امنیت ملی کشور است

سردار شکارچی گفت: در هیچ جای دنیا درباره مباحث امنیتی به این شکل که برخی دوستان صحبت می‌کنند، سخن گفته نمی‌شود از سوی دیگر برخی سخن از مناظره در این خصوص می‌زنند مگر امنیت ملی جای مناظره است؟ بسیار متاسفم برای کسی که با تبلیغ رای مردم را جلب و خود را امین می‌داند بعد به سرباز سیلی می‌زند، سیلی زدن به سرباز سیلی زدن به امنیت ملی کشور است.

وی ادامه داد: آن اتفاقاتی که در بابل رخ داد نیز در شان ایران نبود و کسی حق ندارد حتی با عنوان بازپرس رفتاری نامناسب با سربازان داشته باشد البته به ما قول رسیدگی داده بودند و ما از روند برسی این موضوع گله مندیم.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: نمایندگان مجلس که خود قانون گذار هستند چگونه قانون را زیر پا گذاشته و به سربازان سیلی می‌زنند.

سردار شکارچی گفت: کسی با دست اندازی به امنیت و قدرت بازدارندگی کشور نباید به دنبال پیروزی در انتخابات باشد مردم نیز باید این مهم را مد نظر قرار دهند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سربازی
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها