تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
قالیباف می‌گوید شهید مدرس معیاری همیشه زنده برای اداره مجلس است

موضوعات معیشتی و اقتصادی، بزرگ‌ترین برای چالش مردم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهید مدرس معیاری همیشه زنده برای اداره مجلس است، موضوعات معیشتی و اقتصادی را بزرگ‌ترین چالش مردم دانست و افزود: ما در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت نداریم، هر خلاء قانونی که وجود داشت را با تدوین قوانین برطرف کرده و قوانین مازاد و مانع را نیز حذف و یا اصلاح می‌کنیم.

کد خبر: ۱۹۳۰۰۹
۱۹:۲۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴

موضوعات معیشتی و اقتصادی، بزرگ‌ترین برای چالش مردم

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی شهید مدرس (ره) را معیاری همیشه زنده برای اداره مجلس معرفی کرد و گفت: اگر زنجیره نمایندگان و کارمندان مجلس به درستی کار نکند، شأن نمایندگان در جامعه به درستی بروز و ظهور پیدا نمی‌کند لذا این وظیفه ماست که در کنار یکدیگر کمک کنیم تا مجلسی در تراز جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در اختتامیه ششمین جشنواره شهید مدرس (ره) که صبح امروز (دوشنبه، ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۴) در بهارستان برگزار شد، اظهار کرد: شما کارمندان و نمایندگان مجلس طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و در زمان پس‌لرزه‌های بعد از این جنگ که ما را در تب و تاب این موضوع نگاه داشته بود، کار را با اقتدار پیش بردید.

وی اضافه کرد: در این ایام نیرو‌های نظامی کشورمان به ویژه هوافضای سپاه همگی به میدان آمدند و از جمله آنها مردم عزیز ملت ایران بودند که شجاعانه، بزرگوارانه و کریمانه همه گلایه‌ها را کنار گذاشتند و یکپارچه به میدان آمدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه این مراسم به مناسبت ۱۰ آذر و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدرس (ره) برگزار شده است، گفت: ما باید بدانیم که صرفا برای گرامیداشت یک خاطره تاریخی گرد هم نمی‌آییم؛ شهید مدرس (ره) فردی بود که شخصیت حقیقی ایشان او را تبدیل به شهید مدرس (ره) کرد و او هم شجاع بود، هم طمع نداشت و اینگونه بود که در تاریخ ماندگار شد. انضباط، نظم، شجاعت و عدم دلبستگی او به دنیا بود که نقطه عطفی شد.

شهید مدرس (ره) معیاری همیشه زنده برای اداره مجلس است

وی در ادامه با بیان اینکه شهید مدرس (ره) یک معیار همیشه زنده برای اداره مجلس است، گفت: این معیار صرفا برای نمایندگان نیست بلکه برای تمامی کارمندان نیز است. در این مسیر باید بدانیم که اصالت کار در مجلس قطعا با نمایندگان است به این معنا که این موضوع یک واقعیت حقوقی است چرا که این نمایندگان، منتخب ملت هستند. البته همه ما باید توجه کنیم که من به عنوان نماینده و شما به عنوان کارمندان مجلس در یک زنجیره کار می‌کنیم که اگر بخش‌های مختلف مجلس از بخش حفاظتی گرفته تا خدماتی نباشند، کار پیش نمی‌رود.

مجلس با اسامی و نام‌ها زنده نمی‌ماند بلکه واسطه سرمایه انسانی خود زنده است

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: یک سازمان، نهاد و یک ساختار به واسطه انسان‌های آن است که زنده می‌ماند. این انسان به‌ما هو انسان که شجاع و متعهد و متخصص هستند، سازمان خود را رشید و بالغ می‌کند تا در جامعه نمود شایسته‌ای داشته باشد. ما به مسئولیت پذیری شما افتخار می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم راه شهدا، امام شهدا و در سایه مقام معظم رهبری برای کمک به مردم و گره گشایی از امورات آنها مسیر را ادامه دهیم.

وی همچنین موضوعات معیشتی و اقتصادی را بزرگ‌ترین چالش مردم دانست و افزود: ما در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت نداریم، هر خلاء قانونی که وجود داشت را با تدوین قوانین برطرف کرده و قوانین مازاد و مانع را نیز حذف و یا اصلاح می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر