تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اختتامیه یازدهمین جشنواره عکس رشد ۲۲ فروردین برگزار می‌شود

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره عکس رشد ۲۲ فروردین با تجلیل از برگزیدگان به صورت حضوری و مجازی در مدرسه دارالفنون برگزار می‌شود.

کد خبر: ۸۵۱۸۵
۱۶:۲۶ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

اختتامیه یازدهمین جشنواره عکس رشد

دیدارنیوز ـ به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی؛ مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره عکس رشد روز یکشنبه ۲۲ فروردین از ساعت ۱۰ تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه در مدرسه دارالفنون برپا می‌شود.

یازدهمین دوره جشنواره عکس رشد در ۲ گروه سنی بزرگسال (برای فرهنگیان و عکاسان آزاد) با موضوعات مدرسه، خانواده دوم؛ ایران، سرزمین پرگهر و بخش جنبی: گام دوم انقلاب؛ و گروه سنی دانش‌آموزی (برای دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دوم) با موضوع آزاد برگزار شد.

در این جشنواره تعداد چهار هزار و ۱۴۹ عکس در بخش آزاد و هزار و ۲۴۷ عکس در بخش فنی‌وحرفه‌ای به دبیرخانه ارسال شد که از میان آن‌ها ۲ هزار و ۳۴۰ عکس در مرحله اول توسط هیأتی پنج نفره تأیید شدند.

پس از سه مرحله داوری، تعداد ۷۰ عکس در بخش آزاد، ۲۲ عکس در بخش دانش‌آموزی و ۲۳ عکس در بخش بزرگسال فنی و حرفه‌ای به نمایشگاه جشنواره عکس رشد راه یافتند.

مراسم اهدای جوایز برگزیدگان استان تهران در فضای باز مجموعه دارالفنون با حضور حسن ملکی، معاون وزیر آموزش‌و پرورش و رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، دیگر مسئولان سازمان، برخی از داوران و نمایندگان بخش‌های مشارکتی جشنواره و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

همچنین در این برنامه تعداد ۱۰۰ قطعه از عکس‌های راه‌یافته به جشنواره هم در نمایشگاهی یک روزه در فضای باز دارالفنون به نمایش گذاشته می‌شود.

نمایشگاه مجازی و سراسری آثار در آدرس http://ax ۱۱.roshd.ir قابل مشاهده است.

آموزش مجازی (کرونا و آموزش، آموزش در قرنطینه، مشارکت خانواده‌ها و ...)، معلم (تدریس، رفاقت، مشاوره، بازی با دانش آموز و...)، دانش‌آموز (درس خواندن، مشارکت در فعالیت‌های مدرسه، دوستی، کار گروهی و...)، فضای مدرسه (کلاس، معماری، کتابخانه، بوفه، نمازخانه، حیاط، آب‌خوری، آزمایشگاه، اتاق بهداشت، گرافیک محیطی، دفتر معلمان و...)، هنرستان (کار عملی، کارگاه، هنرآموز و هنرجو، اشتغال و...)، در راه مدرسه (سرویس مدرسه، پیاده به سوی مدرسه، گروه دوستان و...)، انواع مدرسه (هوشمند، ماندگار، چندپایه، روستایی، عشایری و شهری) و برنامه‌های مدرسه (جشن شکوفه‌ها، روز معلم، صبحگاه، پرچم، کتاب‌خوانی، زنگ تفریح، جشن، مناسبت‌های مذهبی، راهپیمایی، آغاز سال تحصیلی، نمایشگاه‌ها، دوستی‌ها و قهرها، شورای دانش‌آموزی، شورای معلمان، جلسات اولیا و مربیان و...) از جمله موضوعات این جشنواره بود.

منبع: ایرنا
برچسب ها: جشنواره
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر