تیتر امروز

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود

حسین راغفر، استاد دانشگاه و اقتصاددان مهمان چهارمین برنامه از سلسله‌ گفتگوهای برنامه‌های میدان پاستور بود.
نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی
با حضور استادان علوم ارتباطات نشست تخصصی «تروما جنگ» در بین خبرنگاران برگزار شد

ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی

یکی از موضوعات مهمی که این روز‌ها همه درباره آن صحبت می‌کنند، جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل و تاثیرات آن است. شاید تا به امروز واژه‌های ترس، اضطراب و استرس را زیاد شنیده باشید، اما «تروما...

بانک مرکزی تشریح کرد: موضوعات جلسه امروز گروه ۲۴به ریاست ایران

جلسه روسای بانک‌های مرکزی و وزرای اقتصادی «گروه ۲۴» در راستای سلسله جلسات جانبی اجلاس بهاره صندوق بین‌المللی پول، به ریاست عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی و با حضور روسای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی امروز به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر: ۸۵۱۴۴
۱۳:۵۵ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

بانک مرکزی تشریح کرد: موضوعات جلسه امروز گروه ۲۴به ریاست ایران

دیدارنیوز ـ بررسی شرایط اقتصاد جهانی، کمک به روند بهبود اقتصادی کشور‌های در حال توسعه پس از پاندمی کرونا و ارتقای همکاری بین اعضا از موضوعات اصلی این نشست است.

بر این اساس، چگونگی حمایت سازمان‌های بین‌المللی مانند «صندوق بین‌المللی پول»، «بانک جهانی» و «بانک‌های توسعه‌ای چندجانبه» از اقتصاد کشور‌های در حال توسعه، افزایش حجم تسهیلات‌دهی سازمان‌های بین‌المللی به کشور‌های در حال توسعه و در نظر گرفتن نرخ‌های بهره پایین برای این تسهیلات و تنفس به وام‌های قبلی از جمله مهمترین محور‌های مطرح شده به منظور درج در بیانیه پایانی این نشست به شمار می‌رود.

ضرورت ارتقای همکاری بین‌المللی به منظور بهبود اقتصادی بهتر و مناسب همه کشور‌ها در شرایط پس از پاندمی کرونا و تقویت روند همگرایی جهانی در زمینه سطح درآمد سرانه بین کشور‌ها در مقطع حساس کنونی در این نشست بررسی می‌شود. 

همچنین تداوم حمایت اجتماعی به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر، تقویت سیستم‌های بهداشت، سرعت بخشیدن به دیجیتالی شدن، انعطاف پذیری و حفظ تاب آوری مالی به منظور حمایت از فعالیت‌های اقتصادی برای محافظت از مشاغل و درآمد از محور‌های مورد تاکید این جلسه است.

همچنین در این نشست پیشنهاد‌هایی مبتنی بر متناسب سازی مجموعه ابزار‌های صندوق بین المللی پول با نیاز‌های کشور‌های با درآمد کم و متوسط در طول بهبود اقتصادی آنها، در راستای حمایت از کشور‌های در حال توسعه به منظور مدیریت آسیب‌پذیری بدهی‌ها و جلوگیری از بحران بدهی که موجب تأخیر پیشرفت آن‌ها می‌شود ارایه می‌شود.

گفتنی است «گروه ۲۴» به منظور ایجاد هماهنگی و پیشبرد مواضع کشور‌های درحال توسعه در قلمرو‌های پولی و توسعه مالی در سال ۱۹۷۱ ایجاد شد. هدف اصلی این گروه تضمین منافع کشور‌های عضو از طریق هماهنگی سیاست‌های اقتصادی و پولی در مجامع بین‌المللی است. یکی از مهمترین فعالیت‌های گروه ۲۴ توسعه مشارکت کشور‌های درحال توسعه در تصمیم‌گیری‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی است.

برچسب ها: بانک مرکزی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد