تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

آمادگی راهور تهران در روزطبیعت

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ از آمادگی صد درصدی پلیس راهور تهران بزرگ در روز‌های ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: چنانچه بر اساس تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، تردد و مراجعات ممنوع اعلام شود، پلیس راهور از تردد و توقف در اماکن اعلام شده جلوگیری خواهد کرد.

کد خبر: ۸۴۶۹۲
۱۲:۲۶ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰

آمادگی راهور تهران در روزطبیعت

دیدارنیوز ـ سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور در گفتگو با ایسنا، درباره آماده باش نیرو‌های پلیس راهور تهران بزرگ در روز‌های ۱۲ و ۱۳ فروردین اظهار کرد: پلیس راهور تهران بزرگ برابر تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا طرح‌های انتظامی و ترافیکی را تهیه و اجرا خواهد کرد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته است پلیس راهور تهران بزرگ طی روز‌های ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه به صورت کامل و صد درصدی در آماده باش قرار می‌گیرند و جهت کنترل ترافیک و تردد‌ها در محل حضور خواهند داشت و اقدامات ترافیکی ویژه این دو روز را انجام می‌دهند. 

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: باز بودن بوستان‌ها و مراکز تفرجگاهی منوط به نظر ستاد ملی مبارزه با کروناست. 

وی گفت: در هر حال بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، پلیس راهور تهران بزرگ با کلیه امکانات نیروی انسانی، تجهیرات خود ترافیک معابر داخلی و منتهی به پارک‌های شهر تهران مانند چیتگر، سرخه حصار، یاس فاطمی و کلیه اماکن تفرجگاهی را پوشش خواهند داد. همچنین کلیه خیابان‌ها و بزرگراه‌های اطراف سایر بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها از ساعات ابتدایی صبح پوشش داده خواهند شد.

سرهنگ موسوی پور افزود: چنانچه بر اساس تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا تردد و مراجعات ممنوع اعلام شود، پلیس راهور از تردد و توقف در اماکن اشاره شده جلوگیری خواهد کرد و اگر ممنوعیتی اعلام نشود در جهت روان سازی ترافیک اقدامات لازم را انجام خواهد داد. لازم به ذکر است نیرو‌های پلیس راهور آمادگی صد درصدی در هر دو روز پنجشنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ را در کلیه معابر سطح شهر دارند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سیزده به در
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها