تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در پی انتشار مقاله‌ای انتقادی

چین سفیر انگلیس را احضار کرد

دولت چین سفیر انگلیس در پکن را به دلیل انتشار مقاله‌ای «نامناسب و آمیخته با تعصب ایدئولوژیک» درباره نحوه فعالیت رسانه‌های بین المللی در این کشور احضار کرد.

کد خبر: ۸۳۶۶۹
۰۹:۰۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

چین 

 

دیدارنیوز ـ به نقل از گاردین، در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان لندن و پکن بر سر موضوعاتی همچون هنگ کنگ، سین کیانگ و فعالیت رسانه‌ها، «کارولین ویلسون» سفیر انگلیس در چین هفته گذشته مقاله‌ای به ظاهر انتقادی در مورد نحوه فعالیت رسانه‌های بین المللی در چین بر روی صفحه رسمی سفارت انگلیس در پیام رسان «وی چت» بار گذاری کرد.

 

در پی انتشار این مقاله، سفیر انگلیس از سوی مقامات پکن به دلیل انتشار آنچه مطالب «نامناسب» خوانده می‌شد، احضار شد.

 

وزارت خارجه چین روز سه شنبه در بیانیه‌ای در خصوص دلایل احضار سفیر انگلیس اعلام کرد که «دولت و ملت چین هرگز با رسانه‌های خارجی مخالف نیستند؛ بلکه با رسانه‌هایی مخالفند که با "اخبار ساختگی" چین و حزب حاکم آن (حزب کمونیست) را زیر بیرق آزادی مطبوعات و آزادی بیان مورد هجمه قرار می‌دهند".

 

در بخشی دیگر از این بیانیه آمده است که «سرتاسر مقاله [کارولین ویلسون]آکنده از خودبینی و تعصب ایدئولوژیک نویسنده است… و این امر با جایگاه دیپلمات‌ها به طور جدی ناسازگار است».

 

وزارت خارجه انگلیس هنوز درباره این موضوع واکنشی نشان نداده است.

 

شایان ذکر است که پکن ماه میلادی گذشته فعالیت شبکه خبری «بی بی سی» در چین را به دلیل «نقض جدی» قوانین و مقررات و همچنین تلاش برای تضعیف وحدت ملی ممنوع کرد. یک هفته پیش از آن نیز «سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا» (آفکام) شبکه رادیو و تلویزیون دولتی چین (CGTN) را به اتهام اینکه حزب کمونیست چین ریاست هیأت تحریریه این شبکه را برعهده دارد، از پخش برنامه در کشور انگلیس منع کرد.

منبع: مهر
برچسب ها: چین انگلیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی