تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

۶۰ ایراد شورای نگهبان به ۴ تبصره از لایحه بودجه ۱۴۰۰

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ۱۴۰۰ از ۶۰ ایراد شورای نگهبان به ۴ تبصره از لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

کد خبر: ۸۳۵۵۱
۱۳:۵۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

بودجه 1400 

 

دیدارنیوز ـ جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، اظهار داشت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده، شورای نگهبان ایرادات وسیعی به بودجه سال ۱۴۰۰ گرفته است.

 

وی افزود: در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، شورای نگهبان تا تبصره ۴ لایحه، ۶۰ مورد ایراد اساسی گرفته است و پیش‌بینی می‌شود بر اساس این ایرادات بالای ۲۰۰ ایراد گرفته خواهد شد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: برای اولین بار است که شورای نگهبان چنین ایرادات وسیعی به لایحه بودجه وارد کرده است. 

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در جزئیات بودجه ۱۴۰۰، یارانه‌ها ۳۳۰ هزار میلیارد تعیین شده است و، چون درآمد سازمان هدفمندی یارانه‌ها از بخش سوخت است لذا احتمال افزایش سوخت و سایر موارد نیز وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: احتمالا ناچاریم درصورت ایرادات اساسی شورای نگهبان بودجه را به صورت سه دوازدهم ببیندیم.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر مجلس مواردی که شورای نگهبان ایراد گرفته را حذف کند ساختار بودجه آسیب می‌بیند، اگر درآمد‌ها حذف شود هزینه‌ها هم باید حذف شود و در اینصورت ساختار به کلی دچار آسیب خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه با توجه به ایرادات شورای نگهبان در بخش هزینه‌ها، ناچاریم بودجه را در بخش افزایش هزینه‌ها اصلاح کنیم، گفت: هر ایراد شورای نگهبان در همان بخش باید اصلاح شود و امکان تغییر در بخش‌های دیگر وجود ندارد چرا که موجب بر هم زدن تعادل لایحه خواهد شد.

 

کوچی نژاد تاکید کرد: قطعا مجلس شورای اسلامی باید برای ایرادات گرفته شده از سوی شورای نگهبان به بودجه سال ۱۴۰۰ فکری کند. متاسفانه ایرادات به بودجه سال ۱۴۰۰ نشان از این دارد که این بودجه به درستی بسته نشده است.

 

وی با بیان اینکه وجود ایرادات وسیع به بودجه ۱۴۰۰ ممکن است این بودجه را در آینده دچار مشکل کند، خاطرنشان کرد: در صورت ایرادات از سوی شورای نگهبان، در جلسه شنبه هفته آینده کمیسیون تلفیق رفع می‌شود.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خاتمه یادآور شد که بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور از حیث منابع بالغ بر بیست و پنج میلیون و یکصد و هفده هزار و پانصد و یک میلیارد و هشتاد و یک میلیون ریال تعیین شد.

منبع: الف
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد