تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

هم‌اندیشی در مورد بافت تاریخی همدان در سرای تاریخی گلشن

نجمین نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان با محوریت حفظ بافت تاریخی شهر با رویکرد اقتصاد گردشگری روز شنبه ۹ اسفند ماه ۹۹ در سرای تاریخی کاروانسرای گلشن در مرکز شهر همدان برگزار شد.

کد خبر: ۸۳۳۹۵
۱۲:۲۹ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز _ آیدا شاکر*:پنجمین نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان با محوریت حفظ بافت تاریخی شهر با رویکرد اقتصاد گردشگری روز شنبه ۹ اسفند ماه ۹۹ با حضور رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان، برخی مسئولان شهری، اساتید و متخصصین شهرسازی و نمایندگان کسبه کاروانسرای گلشن در این سرای تاریخی و کهن مرکز شهر همدان برگزار شد و حاضرین به بحث و تبادل نظر پیرامون حفظ بافت تاریخی شهر همدان و آماده سازی آن در راستای رونق اقتصادی گردشگری شهر پرداختند.

در این نشست رضوان سلماسی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان ضمن تاکید بر لزوم توجه و حفظ بافت تاریخی همدان بیان کرد: کشور ایران و شهر همدان دارای سابقه دیرینه و میراث واجد ارزش تاریخی است که همواره در سطح ملی و بین المللی مطرح بوده و لازم است به حفظ این شاخصه‌ی مهم که درواقع معرف تاریخ و فرهنگ گذشته و حال شهر ماست توجه بیشتری شود و در این راستا بحث حفظ بافت تاریخی باید مدنظر قرار گیرد.

سلماسی در ادامه بیان کرد: رونق صنعت گردشگری در شهر همدان طی سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است که برای گسترش و تحول اقتصاد ناشی از آن، بهترین گزینه، توجه و حفظ دو شاخصه بارز گردشگری شهر یعنی بافت تاریخی و طبیعت زیبای آن است. تجربه نشان داده است بافت تاریخی شهرها، سبب جذب گردشگر، به ویژه گردشگران خارجی و به دنبال آن ارزآوری به منطقه میشود، بنابراین باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهر و فراهم کردن امکانات مورد نیاز، جاذب مهمانان و گردشگران در شهر شده و به این وسیله در اقتصاد شهر رونق ایجاد کنیم.

وی افزود: با توجه به فقدان برنامه‌ای جامع و مدون برای حفظ بافت تاریخی شهر همدان، باید تدوین برنامه‌ای عملیاتی با هدف حفظ میراث واجد ارزش تاریخی شهر در جهت احیای این بافت با ارزش به نحوی که آورده‌ اقتصادی برای مالکین این فضا‌ها به همراه داشته باشد، در دستورکار دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

در ادامه این نشست حمیدرضا طبی مسرور رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر همدان نیز ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص اهمیت حفظ و نگهداری بافت تاریخی شهر گفت: شهر همدان با ۳۳۰ اثر واجد ارزش که ثبت آثار ملی شده اند میراث ارزشمندی از بافت تاریخی در خود دارد و در راستای اهمیت حفظ و نگهداری این بافت تصمیم بر راه اندازی مجموعه‌ای با عنوان "شهرداری بافت تاریخی" داریم که با هدف حفظ این فضا‌ها به کار مشغول خواهد شد. همچنین با تلاش مدیریت شهری همدان، مجموعه بازار شهر به عنوان پایلوت کشوری برای بازآفرینی قرار گرفته است و امیدواریم در این راه علاوه بر جذب سرمایه‌های ملی، مشارکت مردمی و کسبه و اصناف بازار را نیز همراه داشته باشیم تا در درجه اول کالبد تاریخی و سنتی بازار را حفظ کنیم و به دنبال آن رونق اقتصاد گردشگری را نیز شاهد باشیم.

طی این نشست مسعود ملکی رئیس کمیته گردشگری مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان نیز در خصوص اهمیت توجه صنعت گردشگری در ارزآوری برای منطقه و شهر سخن گفت.

همچنین حسن سجادزاده دکترای تخصصی شهرسازی و طراحی شهری با اشاره به ظرفیت بالای شهر همدان در احیای بافت تاریخی بر احیای صنعت کهن فرش استان و شهر همدان تاکید کرد.

در این نشست تعدادی از کسبه سرای گلشن نیز به ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند.
 
*خبرنگار و مسئول دفتر دیدار در استان همدان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان