تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...

فاطمه هاشمی: دعوا و تنشی میان محسن و فائزه رخ نداد

فاطمه هاشمی به بحث‌های شکل گرفته بین محسن هاشمی و فائزه هاشمی نسبت به انتخابات ایالات متحده آمریکا و دونالد ترامپ واکنش نشان داد و گفت: «اصلاً دعوا و تنشی میان فائزه و محسن به وجود نیامد، بالاخره افراد برای بیان نظراتشان آزادند و همانطور که یاسر گفت این‌گونه اظهارنظرهاست که به آزادی بیان معنا می‌بخشد.»

کد خبر: ۸۳۳۶۶
۱۸:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹
فاطمه هاشمی: دعوا و تنشی میان محسن و فائزه رخ نداد
 
دیدارنیوز - عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه تأکید کرد  انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 فعلاً برای محسن هاشمی جدی نیست.

فاطمه هاشمی رفسنجانی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و فعال سیاسی درباره کاندیداتوری محسن هاشمی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1400 توضیح داد: «محسن برنامه‌ای جهت نامزدی در انتخابات ندارد و این موضوع فعلاً برای او جدی نیست.»

فاطمه هاشمی به سیاست‌های حزب اعتدال و توسعه در ماه‎‌های منتهی به انتخابات اشاره کرد و افزود: «حزب اعتدال و توسعه حتماً در انتخابات شرکت می‌کند، اما در حال حاضر وارد تصمیم‌گیری و مرحله اجرای برنامه‌ها نشده است.»

دعوا و تنشی میان محسن و فائزه رخ نداد
این فعال سیاسی در ادامه سخنان خود به بحث‌های شکل گرفته بین محسن رفسنجانی و فائزه هاشمی نسبت به انتخابات ایالات متحده آمریکا و دونالد ترامپ واکنش نشان داد و گفت: «اصلاً دعوا و تنشی میان فائزه و محسن به وجود نیامد، بالاخره افراد برای بیان نظراتشان آزادند و همانطور که یاسر گفت این‌گونه اظهارنظرهاست که به آزادی بیان معنا می‌بخشد.»

وی به حملات و انتقاد تند برخی اشخاص به نظر فائزه هاشمی اشاره کرد و افزود: «بعضی افراد اصلاً انعطاف‌پذیر نیستند نه فقط نسبت به نظر فائزه، بلکه هرکسی که صحبت می‌کند موضع‌گیری می‌کنند؛ هنوز عادت نکردیم که حرف مخالفمان را اگر خوب هم نباشد حداقل بشنویم. هنوز یاد نگرفتیم اگر جوابی هم داریم لااقل منطقی و محترمانه آن را بیان کنیم.»

کمبود ارز و انتقال ارز خرید دارو را با مشکل مواجه کرده است
رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص در پاسخ به اینکه مشکل خرید یا واردات داروهای خاص تا چه اندازه به FATF و تحریم‌ها مربوط می‌شود، گفت: «محدودیتی برای خرید دارو وجود ندارد، مشکل ما انتقال ارز و کمبود ارز است؛ داروها باید ارزی خریداری شوند ولی ارز کم است و انتقال هم به راحتی صورت نمی‌گیرد.»

وی در این باره اضافه کرد: «هیچ دارویی تحریم نشده و خرید آن آزاد است، اما تأمین مسائل مالی دچار مشکل شده و نمی‌توانند هزینه یا پول آن را پرداخت کنند که البته بخشی از مشکلات کمبود ارز و انتقال ارز مجموعاً به «تحریم‌ها» و «اف ای تی اف» مربوط می‌شوند.»

فاطمه هاشمی حضور کاندیدای مورد اعتماد جامعه را یکی از راه‌های اساسی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات 1400 دانست و گفت: «بنده با مردم بخصوص بیماران و افراد متوسط به پایین جامعه ارتباط زیادی دارم و متوجه مشکلات آن‌ها هستم؛ اکثراً از وضعیت موجود رضایت ندارند و این حس به وجود آمده که حاکمیت کار خودش را می‌کند و مردم به آن مطالباتی که دارند، نمی‌رسند.»

این فعال سیاسی تأکید کرد: «وقتی مردم در انتخابات شرکت می‌کنند و رأی می‌دهند قطعاً دنبال هدفی هستند. به عقیده من، اگر کسی که مورد اعتماد جامعه باشد وارد شود، قطعاً مردم در انتخابات مشارکت خوبی خواهند داشت، اما به شرطی که مردم به آن فرد یا کاندیدا اعتماد داشته باشند.»
منبع: پانا
ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها