تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

امیر غفارپور: هاپ آن - هاپ آف به منطقه آزاد کیش رسید

در آستانه سال جدید و فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۰، یک خدمت گردشگری تازه برای مسافران و گردشگران کیش راه اندازی می‌شود.

کد خبر: ۸۲۹۷۱
۱۵:۲۷ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

امیر غفارپور:هاپ آن - هاپ آف به منطقه آزاد کیش رسید

 

دیدارنیوز ـ خدمت تازه به مدیریت شرکت گشت و گذار آسان کیش، با راه اندازی اتوبوس‌های خاص گشت و گذار به نام «هاپ آن، هاپ آف» ارائه خواهد شد.

امیر غفارپور، سرمایه گذار و مدیرعامل این مجموعه در تشریح چگونگی استفاده از اتوبوس‌ها گفت: گردشگران و علاقمندان به گشت با اتوبوس‌های روباز می‌توانند تنها با خرید یک بلیط در مدت زمان اعتبار درج شده به تعداد دفعات از این خدمت جدید گردشگری در کیش استفاده کنند و در هریک از ۲۳ ایستگاه تعبیه شده پیاده و بعد از گردش و سیاحت، دوباره سوار اتوبوس شوند.

امیر غفارپور مقاصد و ایستگاه اتوبوس‌ها را در گام نخست اجرای این گشت، مرکز شهر، اسکله تفریحی، دامون ساحلی، شهر زیر زمینی کیش یا کاریز، درخت سبز و شهر تاریخی حریره، بندر تاریخی و جاده جهان، اسکله میر مهنا، سفین قدیم، هتل دریایی ترنج، کلبه هور، تم پارک ژوراسیک، کشتی یونانی، بومگردی باغو، پارک آبی اوشن، پارک دلفین ها، ساحل نیلوفر، ساحل سیمرغ، ساحل مارینا، ساحل مرجان، کوروش برند سنتر، هتل داریوش، هتل ارم، میدان پردیس عنوان کرد.

وی افزود: این تور شامل راهنمای اعتباری به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی و همچنین راهنمایان تور است و بلیط‌های آن تا ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت اعتبار داردکه به گردشگر این امکان را می‌دهد تا برنامه سفر را طبق خواسته خود تنظیم کند و حداکثر بهره را از اتوبوس‌های «هاپ آن هاپ آف» کیش ببرد.

به گفته غفار پور ۲ اتوبوس گردشگری روباز از ۲۰ اسفند برای خدمت رسانی به گردشگران کار خود را در جزیره کیش آغاز می‌کنند و در اوایل سال آتی نیز ۲ اتوبوس دیگر به این مسیر گردشگری اضافه خواهد شد.

بیش از ۱۳۰ شهر مهم دنیا در حال حاضر از اتوبوس‌های گردشگری هاپ آن هاپ آف استفاده می‌کنند و این امکان در جزیره کیش به عنوان اولین شهر ایران نیز فراهم شده است.
 
منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی