تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نام «مادر» از ۱۴۰۱ روی کارت ملی می‌آید

سخنگوی دولت گفت: قرار است صدور کارت‌های هوشمند ملی برای متقاضیان کارت از ۱۴۰۱ به بعد شامل نام مادر هم باشد.

کد خبر: ۸۲۸۱۹
۱۵:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹

نام «مادر» از ۱۴۰۱ روی کارت ملی می‌آید

 

دیدارنیوز ـ علی ربیعی سخنگوی دولت درباره افزوده شدنن نام مادر به کارت‌های ملی گفت: با توجه به موانع زمانی و مالی که درحال حاضر وجود دارد، یک نظر کارشناسی توسط همکاران ما در وزارت کشور در حال بررسی است مبنی بر اینکه پس از اصلاح آیین‌نامه اجرایی مربوطه درخصوص اطلاعات چاپی روی کارت، برای متقاضیان کارت ملی از ۱۴۰۱ به بعد، شامل نام مادر هم باشد.

چند روز پیش، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره آخرین وضعیت اجرای مصوبه درج نام مادران بر روی کارت ملی گفت: «معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیگیر این موضوع است و امیدواریم وزارت کشور قدم نهایی را برای اجرای این امر بردارد و موضوع وارد دولت شود».

او گفت: «در حال حاضر وزارت کشور و سازمان ثبت احوال موافقت اولیه خود برای درج نام مادران را اعلام کرده‌اند و براساس این موافقت، ما منتظر هستیم تا مصوبه وارد دولت شود».

ابتکار در پاسخ به این سوال که آیا این مصوبه تا پایان این دولت اجرایی می‌شود یا خیر، اظهار کرد: «امیدوارم تا پایان دولت تدبیر و امید شاهد اجرای مصوبه درج نام مادران در کارت‌های ملی باشیم. چرا که این امر کار ساده‌ای است و مشکلی برای اجرای آن وجود ندارد».
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی