تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

امیر دریادار خانزادی:نشانه‌های فروپاشی استکبار جهانی آشکار شده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش  گفت: استکبار برای متوقف کردن انقلاب اسلامی موفقیتی به دست نیاورده، اما نشانه فروپاشی خودش آشکار شده است که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم.

کد خبر: ۸۱۱۳۹
۲۱:۰۷ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امروز (یکشنبه) در محفل انس با قرآن بر روی عرشه ناوبندر مکران که به مناسبت چهل و دومین طلیعه انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: استکبار جهانی جبهه یکپارچه از دشمنان را از لحظه پیروزی انقلاب شکل داد تا این انقلاب را متوقف کنند، اما شهدا حماسه‌ای آفریدند که تا امروز جاری است.

وی افزود: استکبار برای متوقف کردن انقلاب اسلامی موفقیتی به دست نیاورده، اما نشانه فروپاشی خودش آشکار شده است که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم.

امیر خانزادی ادامه داد: ایران اسلامی در مرکز کانون قدرت‌آفرین جهان قرار گرفته است، در مرکز جغرافیایی برخوردار از ظرفیت‌هایی که اگر قدرت حق در آن قرار گیرد، تأثیرهای جهانی دارد؛ جغرافیایی با اهمیت‌تر از ایران اسلامی در جهان وجود ندارد و این برای هر قدرتی ارزشمند است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: وعده حق الهی امروز در این جغرافیا درحال شکل گرفتن است، در جایی که ظرفیت‌های فراگیری برای هدایت جهانی وجود دارد و کسانی که این ظرفیت بزرگ را از دست دادند، می‌دانند چه رخداد بزرگی درحال شکل گرفتن است. مرجعیت عظیمی در این جغرافیا در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی و... شکل خواهد گرفت.
امیر دریادار خانزادی بیان کرد: ولایت یکی از برجسته‌ترین ظرفیت‌هایی است که در نهاد انقلاب وجود دارد و انقلاب اسلامی را از سایر انقلاب‌ها متمایز می‌کند؛ ظرفیت بزرگ دیگر هم قرآن کریم و آموزه‌های اسلامی است.

وی افزود: قرآن کریم به تنهایی همه ظرفیت‌ها و آموزه‌های لازم را در خود دارد و شهادت در بستر آموزه‌های دینی متبلور می‌شود و قرآن شهدا را به‌عنوان سعادتمندان معرفی کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: گام اول انقلاب اسلامی تثبیت بود که با موفقیت برداشته شد و گام دوم که تمدن‌سازی است، آغاز شده است.

امیر دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: اقتداری که امروز در ایران اسلامی تبلور یافته برای همه ملت‌های جهان الهام‌بخش و امیدآفرین است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد