تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

رییس سازمان محیط زیست کشور: ۲۰ میلیون دلار برای مهار گرد و غبار در بودجه کل کشور در نظر گرفته شد

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست کشور گفت: ۲۰ میلیون دلار برای مهار گرد و غبار در بودجه سال آینده کشور در نظر گرفته شده است.

کد خبر: ۸۱۰۲۹
۱۴:۴۰ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹

رییس سازمان محیط زیست کشور:۲۰ میلیون دلار برای مهار گرد و غبار در بودجه کل کشور در نظر گرفته شد

 

دیدارنیوز ـ عیسی کلانتری شنبه در جریان بازدید از تالاب بین المللی شادگان اظهار داشت: تا حد زیادی در کنترل کانون‌های داخلی ریزگرد‌ها در خوزستان موفق بوده ایم، ولی متاسفانه در حوزه خارجی یعنی کشور‌های عراق، عربستان و سوریه فعلا نتوانسته ایم کاری از پیش ببریم.

وی افزود:کانال‌های آب رو (کالورت‌ها) تالاب بین‌المللی شادگان در حال ساخت است که با پایان یافتن، شاهد آبگیری تالاب در تمام طول سال خواهیم بود و این موضوع از خیزش گرد و غبار و بهبود شرایط زیست پرندگان جلوگیری خواهد کرد.
مدیرکل محیط زیست خوزستان نیز گفت: در ستاد بحران مصوب شد که پسماند‌های شهری در آبادان از جوار تالاب به محلی در خرمشهر منتقل شوند.

محمد جواد اشرفی افزود:این موضوع با مخالفت مسئولان شهرستان خرمشهر روبرو شد، اما در تلاشیم تا با انجام این کار هم تالاب شادگان را نجات دهیم و هم با اقتصادی کردن دفع پسماند‌ها در زمینه تولید انرژی فعالیت کنیم.

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری شنبه به منظور افتتاح چند طرح عمرانی، بررسی مسایل و مشکلات اقتصادی استان و همچنین پیگیری طرح‌های در دست اجرا در استان خوزستان وارد فرودگاه بین المللی آیت‌الله جمی آبادان شد.

وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان محیط زیست کشور معاون اول رییس جمهوری در سفر به استان خوزستان همراهی می‌کنند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت