تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

عضو شورای شهر تهران: شهردار از نامگذاری خیابان بازرگان خودداری می‌کند

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از شهردار پایتخت از وی خواست به رای نمایندگان مردم در خصوص نامگذاری خیابانی به نام بازرگان تمکین کند.

کد خبر: ۸۰۶۵۲
۱۳:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - محمد جواد حق شناس روز یکشنبه در دویست و شصت و ششمین جلسه شورای شهر با بیان اینکه هفته ای که گذشت سالروز درگذشت مهدی بازرگان بود، گفت: کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران در راستای پیشنهاد احمد مسجد جامعی عضو دیگر شورای شهر، با بررسی کارشناسانه و از منظر خدماتی که این شخصیت علمی، مذهبی و انقلابی در قامت مسئولیت بهینه سازی و تصفیه آب تهران در اوایل دهه ۳۰ بعمل آورده بود، خیابان موسوم به سازمان آب را در منطقه ۲ که فراوانی آن در تهران به ۱۳ مورد می رسید ، را به نام ایشان نام گذاری کرد.

وی با بیان اینکه در نهایت در جلسه صحن شورا نیز این نامگذاری به تصویب رسید، گفت: پس از اعتراض عجیب و غریب فرماندار تهران به نامگذاری ، موضوع با اصرار شورای شهر در هیات حل اختلاف وزارت کشور مطرح شد.

حق شناس افزود: با توجه به نظرات کمیسیون حقوقی و فرهنگی شورا و اصرار مردمی از نمایندگان شورا، مصوبه به شهردار تهران ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه بیش ار ۹۵ روز از تاریخ آن گذشته است، گفت: متاسفانه شهردار تهران بدون هیچ دلیل روشنی از اجرای این مصوبه قانونی شورای اسلامی شهر تهران خودداری و به رای نمایندگان مردم تهران تمیکن نمی کند.

رییس کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران افزود: برای چندمین بار این رویه ناپسند و غیر قابل قبول را تذکر می دهم و اعتراض خود را به این رویکرد اعلام می‌کنم.

وی گفت: انتظار است در اسرع وقت این مصوبه شورای شهر به اجرا برسد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی