تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

سالاری در واکنش به سخنان واعظی: برخی برای ماندن در قدرت و حفظ آینده سیاسی خود به اصلاحات حمله می‌کنند/ عاملان ناکامی دولت به جای پاسخگویی، طلبکار شده‌اند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: رای مردم به آقای روحانی به دلیل اعتماد آنان به اصلاح‌طلبان و احترامی بود که نسبت به آقای خاتمی قائل شدند و در پاسخ به کناره‌گیری فداکارانه آقای عارف در سال ۹۲ و دفاع مدبرانه آقای جهانگیری در قامت نامزد پوششی در سال ۹۶ به ایشان رای دادند.

کد خبر: ۸۰۵۳۸
۱۱:۰۴ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹

سالاری در واکنش به سخنان واعظی:برخی برای ماندن در قدرت و حفظ آینده سیاسی خود به اصلاحات حمله می‌کنند/ عاملان ناکامی دولت به جای پاسخگویی، طلبکار شده‌اند

 

دیدارنیوز ـ محمد سالاری در واکنش به سخنان رئیس دفتر رئیس جمهور که برای چندمین بار در سال‌های اخیر اصلاح طلبان را مورد حملات کلامی خود قرار داده است، گفت: تاثیر غیرقابل انکار حمایت اصلاح طلبان در پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ و ۹۶ بر کسی پوشیده نیست و حتی کودکان کوچه و خیابان نیز به این امر واقف هستند و اگر کسی نگاهی غیر از این داشته باشد در درجه اول درک خود از واقعیت‌های موجود در عرصه سیاسی کشور را زیر سوال برده است.

وی افزود: رای مردم به آقای روحانی به دلیل اعتماد آنان به اصلاح‌طلبان و احترامی بود که نسبت به آقای خاتمی قائل شدند و در پاسخ به کناره‌گیری فداکارانه آقای عارف در سال ۹۲ و دفاع مدبرانه آقای جهانگیری در قامت نامزد پوششی در سال ۹۶ به ایشان رای دادند وگرنه صرف حضور امثال آقای واعظی در ستاد‌های انتخاباتی که در میان مردم نه محبوبیت اجتماعی داشتند و نه مقبولیت سیاسی، قطعا نتیجه کاملا متفاوتی در انتخابات رقم می‌خورد.

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات دوری رئیس‌جمهور از بدنه حامیان را عامل عدم موفقیت دولت در چهارسال دوم برشمرد و اظهار داشت: یکی از نقاط ضعف دولت و دلیل اصلی تنزل فاحش عملکرد کابینه دوازدهم در سال‌های اخیر که نارضایتی‌های فراوانی را در میان مردم ایجاد کرده و بسیاری را از رای به آقای روحانی سرافکنده نموده، شکل گیری حلقه‌ای در اطراف ایشان است که مانع نزدیکی وی اصلاح طلبان و بهره مندی رئیس جمهور از خردجمعی و نظرات کارشناسان و نخبگان این جریان شده است که اتفاقا آقای واعظی از نفرات اصلی این مشاوران است که دولت را به این وضعیت تاسفبار دچار کرده‌اند تا جایی که عملکرد آن روز به روز غیرقابل‌دفاع‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه شرایط در کشور به سمت و سویی سوق پیدا کرده که برخی برای حفظ آینده سیاسی خود و ماندن در قدرت، دست به هر اقدامی حتی به دور از اخلاق سیاسی می‌زنند و در این مسیر، هجمه به جریان اصلاحات مانند پیمودن ره صد ساله است که می‌تواند برخی را در چشم جریان حاکم عزیز کند تا بتوانند علیرغم کارنامه ضعیف، همچنان بر سر سفره قدرت متنعم باشند.

سالاری با بیان اینکه این روز‌ها دولتمردان باید شرایط کشور را و علت مشکلات را برای مردم توضیح دهند، بیان داشت: ماه‌های پایانی دولت دوازدهم زمان مناسبی است که برخی دولتمردان در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرند و دلایل چرایی وضعیت بحرانی کشور را برای مردم توضیح دهند و تاسف آور است که حلقه اصلی تصمیم‌گیری در کابینه دوازدهم که اشتباهات غیرقابل انکاری در اداره کشور داشته و عاملان اصلی ناکامی دولت هستند، طلبکارانه سعی دارند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.

وی در پایان یادآور شد: همگان اذعان دارند که جریان اصلاحات حامی اصلی آقای روحانی در رسیدن به کرسی ریاست جمهوری در سال‌های ۹۲ و ۹۶ بود، اما در عین حال کمترین نقش را در دولت تدبیر و امید برعهده داشت و اینگونه حاشیه سازی‌ها و قلب واقعیت با روش‌های غیراخلاقی نمی‌تواند سرپوشی بر حقایق موجود و توجیهی برای مسببان وضعیت بحرانی و تاسف آور کنونی کشور باشد.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان