تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

محسن هاشمی: این همه شعار، بی‌عملی و مصوبات بدون اجرا ملت را کلافه کرده است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این همه شعار و بی‌عملی و مصوبات بدون اجرا کافی است، گفت: به نظر می‌رسد مصوبات را برای گول زدن مردم تصویب کرده‌ایم.

کد خبر: ۸۰۲۳۳
۱۰:۱۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - محسن هاشمی صبح امروز در آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر تهران گفت: بعضاً شاهد هستیم که حمل و نقل خصوصی برای تهران مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. البته موارد دیگری هم هست اما در طول سال‌های اخیر به حمل و نقل عمومی کم‌تر بها داده شده و بیشتر بر روی حمل و نقل خصوصی تمرکز شده است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: باید با استفاده از سمن‌ها و مردم و با استفاده از شکایت به قوه قضاییه به دلیل عدم پرداخت بدهی‌های حمل و نقل عمومی از سوی دولت، بسیار جدی عمل کنیم.

وی تاکید کرد: این همه شعار و بی عملی و مصوبات بدون اجرا کافی است و مردم را کلافه کرده است. ما مصوبات خوبی در دولت و مجلس داریم اما همه این موارد را گویی برای گول زدن مردم تصویب کرده‌ایم و به شدت دنبال اجرا نشدن آنها هستیم و هیچ اراده‌ای برای اجرای این موارد وجود ندارد.

رئیس شورای شهر تهران افزود: بر اساس قانون، در قانون هدفمندی یارانه‌ها باید ۱۰ درصد به حمل و نقل عمومی اختصاص یابد اما نه سازمان برنامه و بودجه نه مجلس و نه دولت هیچکدام آن را اجرا نمی‌کنند و یک ریال هم پرداخت نکردند. بر اساس یکی دیگر از قوانین نیز دولت باید سالانه ۴ هزار میلیارد تومان از اعتبار تخصیص یافته خود را به حمل و نقل عمومی اعطا می‌کرده که هیچ سالی پرداخت نشده است. چرا مدیریت شهری این قانون را اجرا نمی‌کند.

هاشمی تصریح کرد: ما دو مصوبه تامین ۱۹ هزار اتوبوس و ۲ هزار واگن در دولت داشتیم که هیچکدام اجرا نشده است. باید بیش از ۲۰ میلیون از سفرهای تهران توسط حمل و نقل عمومی انجام شود در غیر این صورت شاهد روزانه افزایش آلودگی هستیم.

وی تصریح کرد: حال سال‌هاست که باید سرعت خط ۴ مترو کاهش یابد اما با دقایق بالا در حال استفاده از آن هستیم. وقتی مترو را ساخته‌ایم اما آن را تجهیز نمی‌کنیم شبیه دور ریختن پول و سرمایه است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: اگر نگاه‌ها تغییر نکند قطعاً هوای تهران بهتر نمی‌شود. در اطراف تهران ۵۰۰ کیلومتر ریل غیر قابل استفاده داریم. ما باید دیگر اتوبوس دیزلی و گازی را در تهران استفاده نکنیم و ۹ هزار اتوبوس برقی بخریم.

هاشمی با اشاره بر بدهی‌های دولت به شهرداری عنوان کرد: از طرف ما باید قدری سماجت و لجاجت باشد تا دولت این مسئولیت را اجرا کند و دولت، مجلس و مردم نیز به کمک این کمپین بیایند و این خواسته عملی شود.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی