تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

محسن هاشمی: این همه شعار، بی‌عملی و مصوبات بدون اجرا ملت را کلافه کرده است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این همه شعار و بی‌عملی و مصوبات بدون اجرا کافی است، گفت: به نظر می‌رسد مصوبات را برای گول زدن مردم تصویب کرده‌ایم.

کد خبر: ۸۰۲۳۳
۱۰:۱۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - محسن هاشمی صبح امروز در آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر تهران گفت: بعضاً شاهد هستیم که حمل و نقل خصوصی برای تهران مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. البته موارد دیگری هم هست اما در طول سال‌های اخیر به حمل و نقل عمومی کم‌تر بها داده شده و بیشتر بر روی حمل و نقل خصوصی تمرکز شده است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: باید با استفاده از سمن‌ها و مردم و با استفاده از شکایت به قوه قضاییه به دلیل عدم پرداخت بدهی‌های حمل و نقل عمومی از سوی دولت، بسیار جدی عمل کنیم.

وی تاکید کرد: این همه شعار و بی عملی و مصوبات بدون اجرا کافی است و مردم را کلافه کرده است. ما مصوبات خوبی در دولت و مجلس داریم اما همه این موارد را گویی برای گول زدن مردم تصویب کرده‌ایم و به شدت دنبال اجرا نشدن آنها هستیم و هیچ اراده‌ای برای اجرای این موارد وجود ندارد.

رئیس شورای شهر تهران افزود: بر اساس قانون، در قانون هدفمندی یارانه‌ها باید ۱۰ درصد به حمل و نقل عمومی اختصاص یابد اما نه سازمان برنامه و بودجه نه مجلس و نه دولت هیچکدام آن را اجرا نمی‌کنند و یک ریال هم پرداخت نکردند. بر اساس یکی دیگر از قوانین نیز دولت باید سالانه ۴ هزار میلیارد تومان از اعتبار تخصیص یافته خود را به حمل و نقل عمومی اعطا می‌کرده که هیچ سالی پرداخت نشده است. چرا مدیریت شهری این قانون را اجرا نمی‌کند.

هاشمی تصریح کرد: ما دو مصوبه تامین ۱۹ هزار اتوبوس و ۲ هزار واگن در دولت داشتیم که هیچکدام اجرا نشده است. باید بیش از ۲۰ میلیون از سفرهای تهران توسط حمل و نقل عمومی انجام شود در غیر این صورت شاهد روزانه افزایش آلودگی هستیم.

وی تصریح کرد: حال سال‌هاست که باید سرعت خط ۴ مترو کاهش یابد اما با دقایق بالا در حال استفاده از آن هستیم. وقتی مترو را ساخته‌ایم اما آن را تجهیز نمی‌کنیم شبیه دور ریختن پول و سرمایه است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: اگر نگاه‌ها تغییر نکند قطعاً هوای تهران بهتر نمی‌شود. در اطراف تهران ۵۰۰ کیلومتر ریل غیر قابل استفاده داریم. ما باید دیگر اتوبوس دیزلی و گازی را در تهران استفاده نکنیم و ۹ هزار اتوبوس برقی بخریم.

هاشمی با اشاره بر بدهی‌های دولت به شهرداری عنوان کرد: از طرف ما باید قدری سماجت و لجاجت باشد تا دولت این مسئولیت را اجرا کند و دولت، مجلس و مردم نیز به کمک این کمپین بیایند و این خواسته عملی شود.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی