تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تبدیل خانه‌های تاریخی کاشان به مراکز فساد گردشگران؛ شایعه یا واقعیت؟

انتشار خبر سرو شراب در خانه‌های سنتی و تاریخی کاشان برای گردشگران اروپایی اتفاقی بود که مردم و مسئولان شهرستان را غافلگیر کرد.

کد خبر: ۸۰۱۴۷
۱۱:۱۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۹

تبدیل خانه‌های تاریخی کاشان به مراکز فساد گردشگران؛ شایعه یا واقعیت؟

 

دیدارنیوز ـ مدت هاست که کم و بیش اخباری از هنجارشکنی گردشگران خارجی در خانه‌های تاریخی کاشان دهان به دهان بین مردم می‌چرخد و افکار عمومی را مدتی درگیر خود می‌کند، اما این بار یک خبر جدی‌تر دیده و شنیده شد.
تبدیل خانه‌های تاریخی کاشان به مراکز فساد گردشگران، شایعه یا واقعیت؟

عصر ۲۱ دی ۹۹ بود که انتشار سخنان حجت الاسلام والمسلمین فرجی، مدیر حوزه علمیه کاشان در همایش ماهیانه مبلغان طرح هجرت و امین کاشان در خبرگزاری حوزه نگاه‌ها را به سمت این خبر برد. او سوال کرده بود دلیل اینکه ۱۰۰خانه سنتی کاشان با قیمت‌های میلیاردی و بسیار بالا توسط افراد نامعلوم خریداری شده چیست؟

مدیر حوزه علمیه کاشان گفت: ده سال دیگر ۲۰۰ خانه سنتی بدون نظارت در کاشان خواهیم داشت که خبر نداریم در آن‌ها چه خبر است. در بعضی از خانه‌های سنتی کاشان شراب سرو می‌کنند، اکثر کسانی که در این خانه‌ها میهمان می‌شوند از کشور‌های اروپایی هستند که شب آن‌ها روز ماست.

حجت الاسلام والمسلمین فرجی تاکید کرد: با توجه به اینکه دشمن با شدت بیشتر شهر‌های مذهبی را مورد تهاجم فرهنگی قرار داده است و کاشان هم به عنوان یک شهر مذهبی از این آسیب مصون نیست باید اقدامات جدی تری در این زمینه انجام داد.

بر خانه‌های سنتی کاشان نظارت شود
او با بیان اینکه منظور بنده از مطلب منتشر شده در خبرگزاری حوزه مربوط به خانه‌های ثبت نشده‌ای است که تعدادشان هم در کاشان کم نیست، افزود: بعضی افراد با تبدیل خانه‌های مسکونی خودشان به خانه تاریخی و اینکه این خانه‌ها در هیچ جا ثبت نشده و با درست کردن سایت، جذب توریست می‌کنند.

مدیر حوزه علمیه کاشان، آسیب خانه‌های تاریخی بدون مجوز در کاشان را جدی دانست و در پاسخ به بعضی از هتل داران کاشانی، گفت: به هیچ وجه منظور بنده در همایش ماهانه مبلغین طرح هجرت و امین کاشان هتل‌ها و خانه‌های تاریخی ثبت شده نبوده است، گرچه بحث بدحجابی و عدم رعایت پوشش اسلامی در برگزاری بعضی از مراسم‌ها در اینگونه مکان‌ها هم قابل نقد است.

او افزود: بحث سرو ماکولات که در خبر منتشر شده، بر می‌گردد به اینکه اگر دقت و کنترلی بر خانه‌های تاریخی ثبت نشده‌ای که خودشان در فضای مجازی جذب توریست می‌کنند و تعدادشان هم کم نیست، نشود، معضلات و مشکلاتی را در آینده برای دارالمومنین، هتل داران، خانه‌های تاریخی و میراث فرهنگی کاشان به وجود خواهند آورد.

حجت الاسلام والمسلمین فرجی با بیان اینکه میراث فرهنگی، جامعه هتل داران و خانه‌های تاریخی کاشان باید با معضلات فرهنگی در خانه‌های تاریخی بدون مجوز مقابله کنند، گفت: به دلیل اینکه خانه‌های تاریخی بدون مجوز با احساس آزادی، مسائل فرهنگی را رعایت نمی‌کنند، امیدواریم با کمک مسئولان و هتل داران با دقت و جدیت بیشتر و با ارائه خدمات بهتر بتوانیم جلوی اینگونه معضلات را بگیریم.
 
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر