تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ساخت پلاسکو تا پایان امسال/ استقرار کسبه از اردیبهشت ۱۴۰۰

رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرد که تا پایان امسال ساختمان جدید پلاسکو ساخته می شود اما برای ایمنی بیشتر و تکمیل آن به زمان بیشتری نیاز داریم و کسبه پلاسکو از اردیبهشت ماه سال آینده می توانند کار خود را آغاز و در پلاسکو مستقر شوند.

کد خبر: ۸۰۰۲۸
۱۴:۲۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - پرویز فتاح در بازدید امروز خود از روند ساخت ساختمان پلاسکو که به مناسبت سالگرد سانحه آتش سوزی و فروریختن این ساختمان انجام شد اظهار کرد: در حال حاضر ساختمان پلاسکو به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی رسیده است و با وجود محدودیتها و مشکلات فراوانی که ناشی از شیوع ویروس کرونا و تورمهای سنگین برای ما به وجود آمد به قول خود وفادار بودیم و تا پایان امسال ساختمان پلاسکو ساخته می شود وبه پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی می رسیم.

وی با اشاره به رعایت شدن همه ضوابط و مقررات ساخت و ساز اعلام شده از سوی شهرداری، سازمان نظام مهندسی ساختمان، میراث فرهنگی و غیره گفت: پروانه ساختمان پلاسکو بالاخره صادر شده و دراین زمینه شهرداری تهران و شورای شهر همکاری مناسبی داشتند و با وجود این که ساختمان پلاسکو بیش از این هم پارکینگ نداشت قرار است پارکینگ پاساژ پروانه که رو به روی پلاسکو قرار دارد بازسازی کرده و به عنوان پارکینگ پلاسکو مورد استفاده قرار دهیم.

وی ادامه داد: از کسبه آسیب دیده ساختمان پلاسکو می خواهیم که مانند سالهای گذشته صبوری به خرج دهند تا بتوانند از اردیبهشت ماه سال آینده در ساختمان پلاسکو مستقر شوند و ساختمانی زیباتر، ایمن تر و بهتر از پلاسکوی سابق داشته باشند.

فتاح گفت: برای نمای ساختمان پلاسکو نیز برنامه ریزی های بسیاری صورت گرفته و تا پایان بهمن ماه نمای آن را به عنوان نماد شهر تهران به پایان می رسانیم. البته این ساختمان بسیاری از مشکلات پلاسکو سابق را ندارد چرا که آسانسورهای متعدد و پله برقی در آن تعبیه شده و برای طبقه پنجم تا پانزدهم طرح جدیدی برای تخلیه دود و مهار آتش به پیشنهاد شهرداری تهران اجرا شده است. برای اولین بار در ساختمانی در ایران چنین طرحی اجرا می شود.

رئیس بنیاد مستضعفان  با بیان این که بنیاد مستضعفان به عنوان مالک و دارای سهم ۲۰ درصدی در ساخت این ساختمان وظیفه قانونی برای ساختن آن رانداشت گفت: با توجه به وقوع این سانحه و به وجود آمدن پیامدهای اجتماعی و اقتصادی بسیار برای کسب پذیرفتیم تا همه هزینه های ساخت پلاسکو را متقبل شویم و برای پرداخت بخشی از هزینه ها از تهاتر استفاده کردیم و از این به بعد نیز اگر هزینه ای داشته باشد آن را به شهرداری و دیگر نهادها پرداخت کنیم.

به گزارش ایسنا، سی ام دی ماه سال ۱۳۹۵ ساختمان ۱۵ طبقه پلاسکو پس از ۵۴ سال در آتش سوخت و فرو ریخت که البته ازآن زمان قرار بود این ساختمان دو ساله ساخته شده و به کسبه تحویل داده شود اما به نظر می رسد در حال حاضر با وجود تاخیرهای صورت گرفته ساختمان پلاسکو به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر