تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

وزیر بهداشت در مازندران: شناسایی چهار مورد جدید ویروس کرونای انگلیسی در کشور

سعید نمکی در مازندران از پاسخ مثبت ابتلای چهار عضو یک خانواده به ویروس کرونای انگلیسی که تازه به مسافرت اروپا رفته بودند خبر داد.

کد خبر: ۷۹۷۷۸
۱۳:۱۱ - ۲۲ دی ۱۳۹۹
وزیر بهداشت در مازندران خبر داد: شناسایی چهار مورد جدید ویروس کرونای انگلیسی در کشور
 
دیدارنیوز - سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد مقابله با کرونای مازندران در ساری گفت: با ردیابی برای احتمال یافتن ویروس جدید انگلیسی متاسفانه دیشب پاسخ ابتلای چهار عضو یک خانواده به ویروس کرونای انگلیسی که تازه به مسافرت به اروپا رفته بودند مثبت اعلام شد.

 سعید نمکی تاکید کرد: تا کنون در مازندران هیچ موردی از ابتلا به ویروس جدید انگلیسی مشاهده نشده است.

او افزود: مرگ یک نفر هم برای ما جانگداز است، اما برای جمهوری اسلامی که با تحریم‌های ضالمانه روبرو هست این مهار هنرمندانه جای تبریک دارد.

نمکی با اشاره به اینکه این روز‌ها سخت‌ترین روز‌های بعد از انقلاب بخصوص در مباحث ارزی است تصریح نمود : شیوع کرونا در کشور با خالی شدن خزانه و تحریم‌های ظالمانه دشمنان مصادف شد و طوفان کرونا که رسید برای جابجایی حداقل‌ها در دنیا مشکل داشتیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص واکسن ایرانی مقابله با کرونا نیز با بیان اینکه  واکسن کرونا در بهار سال آینده به شکل انبوه تولید می شود افزود: همه افرادی که واکسن کرونا را دریافت کردند در شرایط خوبی به سر می‌برند و مرحله بعدی تزریق واکسن نیز بزودی انجام می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از راه اندازی ۱۰ هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی با اولویت مناطق محروم در کشور خبر داد و گفت : مدیریت بیماری کرونا در مازندران در مقایسه با سایر استان‌ها کاملا متفاوت است.

وی تاکید کرد: مازندران استان ویژه‌ای است و سرمایه‌های طبیعی و اجتماعی ملی فراوانی دارد به همین دلیل اداره  مازندران با این رسوب جمعیتی و درهم آمیختگی کار دشواری است.

قابل ذکر است 5 شهر مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشته و بقیه شهرهای مازندران نیز در وضعیت نارنجی هستند.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد