تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

انتقاد تند کیهان از انتخاب ساره بیات و کیایی برای داوری جشنواره فیلم فجر

مدیران سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر، برخلاف استاندارد جشنواره‌های معتبر جهانی، باز هم افرادی در دوران افول و ضعف را به‌عنوان هیئت داوری این جشنواره منصوب کردند.

کد خبر: ۷۹۶۵۸
۰۹:۱۹ - ۲۱ دی ۱۳۹۹
انتقاد تند کیهان از انتخاب ساره بیات و کیایی برای داوری جشنواره فیلم فجر
 
دیدارنیوز - داوران این جشنواره عبارتند از: محمد احسانی(مدیر فرهنگی) ساره بیات(بازیگر)، مرتضی پورصمدی(مدیر فیلمبرداری)، بهرام توکلی(نویسنده و کارگردان)، نیما جاویدی(نویسنده و کارگردان)، سیدجمال ساداتیان(تهیه‌کننده) و مصطفی کیایی(نویسنده و کارگردان).

اما آنچه درباره این هیئت انتخاب، به چشم می‌خورد این است که برخلاف روال جشنواره‌های معتبر سینمایی که افراد موفق یک سال گذشته سینما یا برگزیدگان جوایز دوره قبلی همان جشنواره را به‌عنوان داور انتخاب می‌کنند، اغلب اعضای هیئت داوری سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر، در دوران افول خود به سر می‌برند.

به‌طور مثال، فعالیت‌های ساره بیات در سال‌های اخیر به بازی در چند فیلم و یک سریال ضعیف محدود بوده است. مصطفی کیایی نیز با دوران اوج خودش فاصله‌ای بعید دارد و به‌زعم بسیاری از منتقدان، فیلم اخیر او، یکی از ضعیف‌ترین آثار کارنامه‌اش محسوب می‌شود! همچنان که بهرام توکلی، در آخرین فیلمش، سراغ زندگی یک قهرمان ملی(غلامرضا تختی) که زندگی‌اش پر از جاذبه دراماتیک است و می‌توانست به پرفروش‌ترین فیلم سال تبدیل شود رفت، اما حاصل کار او به یکی از کم‌مخاطب‌ترین آثار سینما تبدیل شد و انتقادات فراوانی را برانگیخت!
منبع: کیهان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد