تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وقتی "آقای نجیب" فدراسیون فوتبال را آواره می‌کند

مهدی تاج با نجیب خواندن ویلموتس، باعث بی‌خانمانی فدراسیون فوتبال شده و حالا خودش را مبری از هر اشتباهی می‌داند.

کد خبر: ۷۹۰۰۹
۱۴:۵۱ - ۱۰ دی ۱۳۹۹

 

وقتی

دیدارنیوز ـ فدراسیون فوتبال حالا در آستانه یک خطر جدی است و از الان باید به فکر یک جای جدید برای خود باشد. این یک واقعیت است که شستا برای دریافت مطالبات خود که سال گذشته از طرف این فدراسیون به حساب مارک ویلموتس پرداخت شده و بعد از گذشت بیش از یک سال هنوز عین مطالباتش را دریافت نکرده، املاک فدراسیون را توقیف و حالا برای فروش ساختمان این مجموعه مزایده برگزار خواهد کرد.

در اطلاعیه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی آمده است: «پس از طی مراحل دادرسی با حضور وکلای فدراسیون فوتبال، حکم محکومیت فدراسیون به پرداخت مبلغ ۲ میلیون یورو به انضمام خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی صادر و پس از مضی مواعد قانونی قطعیت یافت. در همین راستا، متعاقبا اجراییه صادر و پس از طی شدن تشریفات قانون اجرای احکام مدنی، اموال توقیف شده، کارشناسی، مراتب ابلاغ و اعتراض قانونی طی و آگهی مزایده ساختمان فدراسیون فوتبال صادر شد. تمامی اقدامات صورت گرفته منطبق بر مُرِّ قانون و از طریق مراجع قضایی صورت گرفته است.»
 

با این وضعیت، ساختمان ۵ طبقه فدراسیون فوتبال که در دوران مدیریت محمد دادگان از سال ۸۰ تا ۸۴ خریداری شده بود، حالا در آستانه مزایده و فروش به شخص سوم است و بعد از این اتفاق، فدراسیون یا باید این ساختمان را از مالک جدید اجازه کند یا آن را تخلیه کند!

صفی‌الله فغانپور، مسئول حقوقی این فدراسیون با تایید قیمت‌گذاری ساختمان این فدراسیون می‌گوید: "شرکت شستا به صورت جدی و قانونی اقدام کرده و می‌خواهد پولش را بگیرد. فدراسیون فوتبال هم دچار مشکلات مالی است و شستا از طریق اجرای احکام مجتمع قضایی ساختمان فدراسیون را توقیف کرد و ساختمان فدراسیون فوتبال توسط کارشناسان حدود ۶۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. "

با توجه به قیمت کنونی ارز، معادل ریالی ۲ میلیون یورو به اضافه دیرکرد و هزینه دادرسی، بیش از ۶۰ میلیارد تومان است و از طرفی ساختمان این فدراسیون هم در همین حدود ارزش‌گذاری شده است. با این حال مسئول حقوقی این فدراسیون می‌گوید این فدراسیون ۱۶ میلیارد تومان به این هلدینگ اقتصادی بازگردانده و با توجه به ارزش یورو در سال گذشته (حدود ۱۲.۵ هزار تومان)، فقط ۹ میلیارد تومان باقی مانده است: "در این مدت حدود ۱۶ میلیارد تومان به شستا پول پرداخت کردیم، اما آقایان این موضوع را نپذیرفتند و ۱۶ میلیاردی که ما به شستا پرداخت کردیم، کنار گذاشتند. طبق روزی که از شستا پول گرفتیم، ۱۶ میلیارد پول پرداخت کردیم و ۹ میلیارد باقی مانده است. باید نسبت به قیمت ارز همان زمانی که پول را از شستا گرفتیم بدهی‌مان را پرداخت کنیم، ولی شرکت شستا به قیمت امروز، پولش را می‌خواهد. "
 

* تاج و هیات رئیسه‌ای که تیشه به ریشه فدراسیون زدند
همزمان با صدور اطلاعیه مزایده برای این ساختمان و بی‌خانمانی عالی‌ترین مرجع فوتبال در ایران، فیفا هم چندی قبل این فدراسیون را به پرداخت غرامت ۶.۲ میلیون یورو محکوم کرده است که به اضافه طلب شستا، بالغ بر ۸.۲ میلیون یورو خواهد شد.

این اتفاقات فاجعه بار در شرایطی رخ می‌دهد که نقش اصلی این جریان یعنی مهدی تاج سال گذشته به علت بیماری از مسئولیتش کنار رفته و مدعی است که اشتباهی مرتکب نشده است. او که قبل از این ویلموتس رو نجیب می‌دانست، حالا به تماشا نشسته و خودش را مبری از هر اشتباهی می‌داند. از طرفی روز گذشته فریدون اصفهانیان یکی از اعضای هیات رئیسه در توجیه این اتفاقات گفته که این پول برای خودشان قرض گرفته نشده و برای فدراسیون فوتبال بوده است!

تصمیم اشتباه مسئولان در آوردن ویلموتس و پرداخت حقوق او هنوز مایه تاسف مسئولان فعلی و سابق نشده و آن‌ها همچنان در تدارک شرکت در انتخابات هستند، ولی فوتبال ایران امیدوار است این بار این مبالغ هنگفت از حساب شخصی این افراد که سمت‌های مختلفی را هم در فوتبال بر عهده دارند، پرداخت شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی