تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

معاون انتظامی وزارت کشور: نباید عادی انگاری بیماری در جامعه ایجاد شود

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه مهم‌ترین و محوری‌ترین ظرفیت در مدیریت بیماری کرونا مردم هستند؛ گفت: با توجه به خطر بیماری بر سلامت یکایک شهروندان، نباید عادی انگاری بیماری در جامعه ایجاد شود.

کد خبر: ۷۸۹۰۵
۰۸:۵۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا روز دوشنبه در پنجاه و یکمین جلسه این کمیته با تشریح اینکه خوشبختانه با همکاری خوب مردم و مساعدت همه دستگاهها به خصوص نیروی انتظامی و  اصناف، روند به سمت  کنترل و مهار کامل بیماری کرونا در کشور  است، گفت: باید در وهله اول از مجموعه اعضای کادر درمانی و همچنین نیروی انتظامی که واقعا زحمات طاقت فرسایی را طی ماههای گذشته کشیده‌اند، قدردانی داشته باشیم.

ذوالفقاری با بیان اینکه نیروی انتظامی شبانه روز در خدمت ستاد ملی کرونا در اجرای برنامه‌ها و بسته‌های مصوب است، گفت: بعد از پالایش به عمل آمده طی مدت اخیر مجموعا  یک میلیون و ۸۰۰ هزار جریمه از سوی عوامل نیروی انتظامی در کشور ثبت شده که نشانگر تلاش این مجموعه در اجرای درست و صحیح ماموریت‌های محوله است.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اظهار اینکه آمارهای اخیر گویای این امر است که جریمه ترددهای شبانه بین ساعت ۲۱ تا ساعت ۴ صبح در حال افزایش است، گفت: باید برای این موضوع برنامه ریزی لازم را داشته باشیم و در صورت ادامه دار بودن آن و افزایش شیب جریمه‌ها در این مورد، راهکار جدید اتخاذ کنیم.

ذوالفقاری در ادامه صحبت‌هایش به نقش موثر مردم و اصناف در روند مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: روند کلی نشان از همراهی خوب مردم عزیزمان با طرح جامع مدیریت هوشمند دارد که لازم می‌دانم از کلیه همراهان این طرح کمال تشکر را داشته باشم.
 

مساله پلمب واحدهای صنفی متخلف از دیگر موضوعات مورد اشاره جلسه امروز بود و در این خصوص ذوالفقاری خاطرنشان کرد: طبق آمار ۲۸ هزار واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد پلمب شده‌اند که نسبت به کل واحدهای صنفی نشانگر این است که عموم و اکثریت واحدهای صنفی در روند مبارزه با کرونا همراهی دارند.

ذوالفقاری با بیان اینکه مهم‌ترین و محوری‌ترین ظرفین در مدیریت بیماری کرونا مردم هستند، گفت: با توجه به خطر بیماری بر سلامت مردم، نباید عادی انگاری و عادی پنداری بیماری در جامعه ایجاد شود.

معاون وزیر کشور با تشریح این امر که باید با اتخاذ روش‌های هوشمند که در طرح جامع هوشمند هم پیش بینی شده است، اجازه شیوع دوباره بیماری را در کشور ندهیم، گفت: با ادامه مسیر درست کنونی به ریشه کن شدن کامل بیماری در کشور کمک کنیم.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین عامل شیوع بیماری، تجمع افراد به خصوص در مکان‌های سربسته است  و برای همین به کلیه استانداری‌های سراسر کشور ابلاغ شده که تحت هیچ شرایطی اجازه این تجمع ها را ندهند.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حمایت و همراهی مردم عزیز امروز به نقطه‌ای رسیدیم که میزان مرگ و میر از حدود ۵۰۰ نفر به رقمی در حدود ۱۲۰ الی ۱۳۰ نفر رسیده و این مساله از این واقعیت حکایت دارد که روند سیاستها در مدیریت بیماری موفق بوده و برای همین باید با رعایت دقیق پروتکل‌ها اجازه اوج گیری دوباره بیماری را ندهیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر