تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سخنگوی وزارت بهداشت: اعتبار استخدام ۳۰ هزار نفر در وزارت بهداشت تامین شده است

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجوز استخدام ۳۰ هزار نفر در وزارت بهداشت صادر و اعتبار آن هم تامین شده و انتظار می‌رود ۶۰ تا ۷۰ درصد از این ظرفیت به استخدام نیروی پرستار اختصاص داده شود.

کد خبر: ۷۸۶۷۵
۰۸:۳۸ - ۰۶ دی ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ سیما سادات لاری روز شنبه درباره اقدامات وزارت بهداشت برای پرستاران افزود: مجوز استخدام ۳۰ هزار نیرو به وزارت بهداشت داده شده و اعتبار آن هم توسط معاونت توسعه وزارت بهداشت تامین شده است. انتظار معاونت پرستاری با توجه به کمبود نیروی پرستار این است که حداقل بین ۶۰ تا ۷۰ درصد این استخدامی‌ها به نیرو‌های پرستار اختصاص داده شود. زیرا با کمبود شدید نیروی پرستار در بخش‌های بیمارستانی مواجه هستیم.

وی گفت: همچنین پرداخت تشویقی و تقدیر کتبی از هزار پرستار نمونه کشوری در سراسر کشور توسط وزیر بهداشت انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: زحمات همه کادر بهداشت و درمان در ماه‌های اخیر قابل قدردانی است و به خصوص پرستاران که یکی از اصلی‌ترین ستون‌های مبارزه با بیماری کووید۱۹ بوده و هستند.

وی ادامه داد: تلاش گروه پرستاری در همه ایام سال برای مراقبت از بیماران بر کسی پوشیده نیست و در دوران شیوع ویروس کرونا نیز این تلاش‌ها بیشتر از همیشه پیش چشم جامعه قرار گرفته است.
 

لاری گفت: یکی از آخرین اقدامات مهم انجام شده برای پرستاران، پرداخت فوق العاده ویژه برای کارکنان نظام سلامت است. معاونت توسعه وزارت بهداشت اعلام کرده که از اول دی ماه پرداخت فوق العاده ویژه به کارکنان نظام سلامت از جمله پرستاران انجام شود.

سید کامل تقوی، معاون توسعه وزارت بهداشت در مراسم روز پرستار اعلام کرد که فوق العاده ویژه کارکنان بالینی نظام سلامت از اول دی ماه در احکام این نیرو‌ها در وزارت بهداشت اعمال می‌شود و با اجرای آن حدود ۵۰ درصد به حقوق این نیرو‌ها اضافه می‌شود.

به گفته وی، از اسفند سال ۹۷، با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری ۵۰ درصد به حقوق پرستاران و همه کارکنان رسمی و پیمانی نظام سلامت اضافه شده و اعمال افزایش ۵۰ درصدی حقوق با اجرای فوق العاده ویژه حقوق این نیرو‌ها به دو برابر نسبت به اسفند ۹۷ افزایش می‌یابد.

به گفته رئیس سازمان نظام پرستاری حدود ۱۴۰ هزار پرستار در بیماستان‌های کشور شاغل هستند. حدود ۶۰ هزار پرستار به کرونا مبتلا شده و حدود ۱۰۰ پرستار تاکنون بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
 
 
 
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
0
0
مدیریت سایت خواهش میکنم حداقل شما این دروغها را پخش نکنید ،برا اعتبار سایت خودت هم خوب نیست،برو به پیامهای قبلیت رجوع کن تا حالا صدتا از نمونه این پیامها دادی ولی کو‌ کجا اجرا شد،۲۲۰۰نیرو تو سال ۹۸استخدامی زدن ،بعد تو روز روشن میگن ما ۱۰هزار نیزو استخدام کردیم ،من تعجب میکنم چرا کسی جلوی دروغ اینها نمیگره،ریسی با و دروغ این مسولین وزارت بهداشت مبارزه کن
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی