تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اعلام حمایت ستاد اجرایی فرمان امام برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و حمایت از اقدامات تربیتی

آئین امضای تفاهمنامه ستاد اجرایی فرمان امام با سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور با حضور علی عسگری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام و محمدمهدی حاج‌محمدی رئیس سازمان زندان‌های کشور در محل ستاد اجرایی برگزار شد.

کد خبر: ۷۸۵۹۶
۲۰:۴۳ - ۰۳ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - علی عسگری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم اظهار کرد: امروز تحول درتمام بخشهای قوه قضائیه برای همه مشهود است و یکی از بخش‌هایی که این تحول درآن چشمگیرتر است ، حوزه سازمان زندان‌ها است.

وی افزود: در نظام اسلامی، همه شهروندان باید احساس کنند که پشتیبان دارند، نباید بگذاریم بخاطر خطای یک فرد، دامنه آسیب در خانواده وی هم گسترش پیدا کند.

وی درخصوص امضای دوتفاهمنامه با سازمان زندانها گفت: تفاهمنامه اول تفاهم نامه آزادی زندانیان غیرعمد با شرایط خاص بود که شامل زنان سرپرست خانوار و زندانیانی که فرزند معلول دارند یا خوشان معلول هستند و همچنین مربوط به زندانیان مناطق محروم و زندانیانی که همسرشان در زندان هست، می شود.

عسگری افزود: تفاهمنامه دوم حمایت از اقدامات تربیتی سازمان زندان‌ها بود که در دوره جدید اقدامات بسیار خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

وی بیان کرد: امیدواریم با همکاری خوبی که سازمان زندان‌ها دارد، هر روز شاهد حضور تعداد کمتری از هموطنان در زندان‌ها باشیم.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی