تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

انتقاد  مجمع روحانیون مبارز از مصوبات انتخاباتی اخیر مجلس و شورای نگهبان

مجمع روحانیون مبارز اعلام کرد: به دلیل اهمیت موضوع انتخابات ، مجمع روحانیون مبارز در نظر دارد دیدگاه های کارشناسانه و تفصیلی خود را در مورد مصوبات اخیر مچلس و شورای نگهبان را  در آینده در اختیار افکار عمومی قرار دهد.

کد خبر: ۷۸۵۱۹
۲۱:۱۵ - ۰۲ دی ۱۳۹۹
انتقاد  مجمع روحانیون مبارز از مصوبات انتخاباتی اخیر مجلس و شورای نگهبان
 
دیدارنیوز - در جلسه شب گذشته مجمع روحانیون مبارز که به صورت آنلاین به ریاست سید محمد خاتمی برگزار شد ، پس از تحلیل و بحث و بررسی درباره اخبار داخلی وخارجی، تلاش ستایش بر انگیز کادر درمانی و به خصوص پرستاران زحمتکش که در مبارزه با بلای کرونا در خط مقدم جبهه سلامت با از خود گذشتگی تلاش کرده و می کنند، مورد تقدیر قرار گرفت. 
    
در ادامه این جلسه و پس از بررسی آخرین وضع احزاب اصلاح طلب در رابطه با انتخابات پیش رو ، برضرورت فراهم آوردن شرایط لازم برای مشارکت گسترده مردم در امر انتخابات توسط نهاد های مسؤل در این امر مهم و حیاتی   و إحیای رکن جمهوریّت نظام مورد تاکید قرار گرفت و اعضای این تشکل سیاسی بر تلاش همه جانبه  اصلاح طلبان  در فعال شدن در امر انتخابات با تکیه بر اصول اصلاح طلبی و آزادی حق انتخاب تصریح کردند.

مصوبات  شورای نگهبان در مورد مصادیق رجال  سیاسی-مذهبی و دیگر شرایط مندرج در قانون اساسی در باره نامزدهای ریاست جمهوری  و مصوبات مجلس شورای اسلامی در ارتباط با قانون انتخابات ریاست جمهوریاز دیگر موارد مورد بحث در جلسه مجمع روحانیون مبارز بود و ابراز عقیده شد که مفاد بسیاری از بندها و مواد مصوبه شورای  نگهبان و نیز موادی از طرح مورد بحث در مجلس اگر تبدیل به قانون شود منجر به بلاموضوع شدن انتخابات و آرای شهروندان و محدود کردن حق مسلم مردم در انتخاب که  روح رکن جمهوریت نظام است خواهد شد.

همچنین اعضای مجمع روحانیون مبارز اظهار کردند که مواد بسیاری از مصوبه شورای نگهبان  و نیز طرح مورد بحث در مجلس با جوهره و روح قانون اساسی ونظرات همیشگی امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و رهبری معظم انقلاب که همواره بر لزوم مشارکت گسترده تاکید دارند منافات دارد لذا جا دارد که صاحبنظران ،حقوقدانان و علاقمندان به انقلاب اسلامی به بررسی هر دو موضوع ( مصوبه شورای  نگهبان و طرح مورد بحث نمایندگان )  بپردازند و افکار عمومی را از خطر آسییب دیدن جمهوریت نظام آگاه نمایند و از باب انجام وظیفه ملی و دینی خیر خواهانه به  مسئولان در این مورد تذکر دهند.

در پایان اعلام شد که به دلیل اهمیت موضوع، مجمع روحانیون مبارز در نظر دارد دیدگاه های کارشناسانه و تفصیلی خود را در مورد این مصوبات در آینده در اختیار افکار عمومی قرار دهد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر