تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

چگونگی ثبت نام داوطلبان تزریق واکسن کرونای ایرانی

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) گفت: آزمایش انسانی واکسن کرونا تولید محققان ایرانی هنوز شروع نشده است و در اواسط هفته آینده این مرحله آغاز خواهد شد.

کد خبر: ۷۸۴۹۷
۱۳:۱۲ - ۰۲ دی ۱۳۹۹
دیدارنیوز - دکتر محمد مخبر در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) اخبار منتشر شده مبنی بر آغاز آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی را که از روز گذشته برخی رسانه منتشر کرده اند تکذیب و تصریح کرد: ما مصر هستیم تا از ابتدا  مقررات مرتبط با شیوه نامه ‌های بهداشتی جهانی و وزارت بهداشت و درمان را طی کنیم.

رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی(ره) که زیرمجموعه اش مسئولیت ساخت نخستین واکسن ایرانی را برعهده دارد و مرحله آزمایش حیوانی را با موفقیت پشت سرگذاشته است، افزود: هنوز آزمایش انسانی این واکسن شروع نشده است و داوطلبان نیز انتخاب نشده اند.
 
عوارض این واکسن کم است 
مخبر خاطرنشان کرد: البته بخش عظیمی از مردم به ویژه جوانان اعلام داوطلبی کرده اند اما انتخاب داوطلبان فرآیندی دارد و ابتدا تنها این واکسن روی یک نفر تزریق خواهد شد و بعد چند روز روی ۳ نفر و سپس کم کم روی۵۶ داوطلب آزمایش می شود.

رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: واکسن کرونا ی تولید محققان ایرانی به روش ویروس کشته، تهیه شده و عوارض آن اندک است.

آغاز آزمایش انسانی واکسن از اواسط هفته آینده
مخبر با بیان اینکه تمام امکانات این اقدام از قبیل متخصصان و مکان اجرای این آزمایش فراهم شده است، گفت: اواسط هفته آینده آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی آغاز می شود و امیدواریم در مدت ۴ الی ۵ ماه آینده این واکسن در اختیار مردم قرار بگیرد.
 

چگونگی ثبت نام داوطلبان تزریق واکسن کرونای ایرانی 
رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی(ره) درباره چگونگی ثبت نام داوطلبان برای شرکت در آزمایش انسانی واکسن کرونا ، افزود: داوطلبان می توانند در سامانه ۴۰۳۰ ثبت نام کنند و پس از این مرحله با آن ها تماس گرفته خواهد شد. من خودم از افرادی بودم که دوست داشتم واکسن روی من آزمایش شود اما چون مبتلا شده بودم نمی توانستم زیرا حضور در آزمایش انسانی شرایط خاصی نیاز دارد که باید بررسی شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با بیان اینکه تصمیم داریم بخشی از واکسن های تولید شده را به شکل رایگان در اختیار افراد بگذاریم، افزود: اصل بحث جان آدم ها است امیدوارم هم دولت هم مجلس و هر کجا که می توانند این واکسن را وارد کنند، این کار را انجام دهند.

 در قیمت و توزیع واکسن دخالتی نمی کنیم 
وی درباره قیمت این واکسن ها هم گفت: ما در تمام بخش دارویی خصوصا تولیدات بخش کرونا نه در قیمت و نه در توزیع دخالتی نمی کنیم و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مسئولیت توزیع و... را برعهده دارد.

مخبر با تاکید بر اینکه در بخش دارویی دنبال شناسایی سود نیستیم، گفت: رویکردمان در این باره اجتماعی است و اقتصادی نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: الان ۱۰۰ میلیون ماسک در انبار هایمان هست اما چون احتمال می دهیم ممکن است روزی نیاز داشته باشیم به رقم اینکه کشورهای مختلف خواستار آن بوده اند جلوی صادرات آن را گرفته ایم ، ما نه در قیمت و نه در توزیع نقشی نداریم.

مخبر گفت: تصمیم داریم حتما بخشی را به شکل رایگان در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهیم تا مردم نیازمندی که نمی توانند تهیه کنند از آن محروم نباشند، همان طور که برای ماسک و داروی رمدسیور نیز این کار را انجام دادیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی