تیتر امروز

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی

این دوازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟

این هشتاد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حضرت آیت الله خامنه ای: پرستاران ما کار بزرگی در دوران کرونا انجام دادند

مقام معظم رهبری در سخنرانی به مناسبت روز پرستار تاکید کردند: پرستاران امروز در چشم مردم ما از همیشه عزیزتر و شرافتمندتر هستند.

کد خبر: ۷۸۳۱۵
۱۱:۴۶ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹
حضرت آیت الله خامنه ای: پرستاران ما کار بزرگی در دوران کرونا انجام دادند
 
دیدارنیوز - گزیده بیانات حضرت آیت الله خامنه ای به این شرح است :

_روز پرستار که مزین به نام حضرت زینب کبری است به همه پرستاران عزیز و گروه پرستاری تبریک عرض می کنم، امیدوارم خداوند توفیق خود و سعادت دنیا و آخرت را نصیب همه شما بکند.

 _لازم است به خانواده های عزیزی که در حوادث کرونا عزیزان خود که پرستار بودند تسلیت عرض کنم. پرستاران امروز در چشم مردم ما از همیشه عزیزتر و شرافتمندتر هستند .

_پرستار فرشته رحمت بیمار است و این جمله به هیچ وجه مبالغه آمیز نیست. پرستار هم با جسم و هم روح بیمار سرو کار دارد ، پرستار غمگسار و آرامش بخش مریض است.

_پرستار ها در درمان جسم بیمار، شریک و همکار پزشک هستند و این مسأله واقعا مهم است. اگر بهترین پزشک بر بالین بیمار حاضر شود اما پرستاری نباشد که بیمار را حمایت کند، بهبودی بسیار دشوار خواهد شد.

 _ در اسلام شفقت و همدلی یکی از دستورهای عمده است. این  کاری است که پرستار انجام می دهد و خسته هم نمی شود و تحمل می کند. آنجایی که لازم است به بیمار لبخند می زند. تلاش برای کاهش آلام یک انسان از زیباترین مظاهر زندگی است ،پرستاران ما در بیمارستان در حالی که جانشان در خطر بود، کار بزرگی را در این مدت بیماری کرونا انجام دادند.
 
_پرستاران ما در بیمارستان در حالی که جانشان در خطر بود، کار بزرگی را در این مدت بیماری کرونا انجام دادند، این اقدام پرستاران را در چشم مردم عزیز کرد. پیش از این مردم توجه زیادی به پرستاری نداشتند، اما الان مردم فهمیدند پرستاری چه کار بزرگی است، ولی این کافی نیست.

_پرستاران به چشم مردم عزیز هستند لیکن مسئولان هم تکالیفی دارند و باید به فکر باشند. استخدام پرستاران از کار‌هایی است که باید انجام شود که سه چهار سال پیش گفتند حدود سی هزار پر ستار استخدام شوند که اخیرا اقداماتی انجام شده است.

_ من شما پرستاران را دعا خواهم کرد، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مدت‌ها قبل تصویب شده که به سود پرستاران است، ولی اجرا نشده و باید اجرا شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
0
0
یه افغانی دیدم داشت تو هوا ویروس کرونا پخش میکرد منو دید فرار کرد بگید تو فرودگاه دیگه تست نگیرن همه جاویروس پخش بشه میترسن. جمعیت کشور کم بشه به حرم حمله میکنن و شما هم بخاطر تبلیغ نکردن اون دنیا مدیون میشید هر پیامک دیگه غیر ازین دریافت کردید از ناحیه دشمنه باور نکنیدبجای رعایت کردن بهداشت همه اماده بشن اثری از ویروس تو مرزها پیدا کنید
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها